Co to tam to prase má, ned tím výhřevem okna, to je tempomat, ne? To je nějaká fotka z anglie? Tady v ČR sem ještě tohle tlačítko osazený neviděl, jen na ebayi.Tommi_82 píše:Todle jsem našel na netu.
]
KONTROLKA STAVU PALIVA
- Roman620ti
Re: KONTROLKA STAVU PALIVA
2x Rover 620ti
-
CRUISE
Proc je to prase?
Proc je to prase?
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro takovou konzervu(konzervativce) jako je roman je každá neoriginální úprava prasečinou... 
Fotka je z anglie

Fotka je z anglie
- Roman620ti
To né, to je právě originál...takže závist, proto sem ho označil jako prase

No v překladači je to PLAVBA,takže fakt tempomat, to teda čumím, že se to cpalo i do staré R600 ...jsem znechucen a du raději spát

No v překladači je to PLAVBA,takže fakt tempomat, to teda čumím, že se to cpalo i do staré R600 ...jsem znechucen a du raději spát

2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
jj je to tempomat.
-
cruise control je tempomat.
Divny je. Ja kdyz jel v aute, kde to bylo, tak tam bylo tlacitko set, pause a cruise. Kdyz jsem jel treba 50, tak stacilo dat set a uz to slo. Pause bylo, kdyz sem potreboval zpomalit, ale nechtel jsem vymazat tu nastavenou rychlost a kdyz sem zmacknul to cruise, tak se akorad rozsvitila na tachometru kontrolka cruise, ale nic to nedelalo. Tak nevim. Treba se s tim nekdo setkal. Snad to neni moc velkej offtopic
Divny je. Ja kdyz jel v aute, kde to bylo, tak tam bylo tlacitko set, pause a cruise. Kdyz jsem jel treba 50, tak stacilo dat set a uz to slo. Pause bylo, kdyz sem potreboval zpomalit, ale nechtel jsem vymazat tu nastavenou rychlost a kdyz sem zmacknul to cruise, tak se akorad rozsvitila na tachometru kontrolka cruise, ale nic to nedelalo. Tak nevim. Treba se s tim nekdo setkal. Snad to neni moc velkej offtopic
-
- Kontaktovat uživatele:
To je hlavní vypínač, ten musíš zmáčknout první, pak si můžeš hrát se set a pause. 

-
Fakt ne. Ja si hral se set a pause a cruise sem nepouzival na nic. Zkusim manual jestli mam.
edit: nenasel, ale pamatuju si to.
edit: nenasel, ale pamatuju si to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Raději napiš co to bylo za auto. Na služebním outlanderu máme na volantu 4 tlačítka k tempomatu. Spodním se zapíná vypíná a třema horníma se nastavuje.
Ale je to hovadský, mnohem víc mi to vyhovuje jak to mám ve svojí pětasedmě.
Ale je to hovadský, mnohem víc mi to vyhovuje jak to mám ve svojí pětasedmě.
- Roman620ti
Tak te´d mě napadá, že když má 600ka tempomat, určitě má zbytek ovládání na takovým esteticky hnusným dlouhým čůrem, který je vsazený do středového tunelu pod loketkou, to vypadá přímo ohavně. Já sem myslel, že se používá pouze to tlačítko, kde se aktivuje a vypne se buď tlačítkem nebo šlápnutím na některeý pedál.
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo ale jsou potřeba minimálně dvě tlačítka, jedno kterým nastavíš rychlost na rychlost která byla před vypnutím a druhý kterým by se dala nastavit jiná rychlost. Třetí tlačítko musí být na zapnutí a vypnutí celýho obvodu tempomatu aby to nežralo elektriku i v době kdy to nepotřebuješ. No a když tam je čtvrtý tlačítko tak o tom se dá říct že tam je k hounu.
- Roman620ti
Tak to su klidný, pač to ovládání bude na tom tunelů a vůbec se mi to nelíbí a stejně bych to neměl kde využít, jedině až bych se chtěl jet někde rozstřelit do zdi... 

2x Rover 620ti
-
mam jen servisni manual a tam to neni. Rover to neni, tak je to fuk.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jen zírám, jak se dá nadělat ku***ský zmatek v úplně jednoduché věci
To, co psal Fisherman rozhodně není kontrolka, jen označení palivoměru. Kontrolka je nad tím, na té první fotce je docela dobře vidět, hned pod ABS, vedle SRS. Každopádně Libore, jestli jsi natankoval max. 40 litrů, tak je jasné, že jsi tohle zlaté prasátko ještě níkdy neviděl
Nádrž má 65 litrů a 15 litrů z toho je rezerva => kontrolka začíná svítit, když v nádrži chybí kolem 50 litrů paliva 

-
Ja sem nic o kontrolce nepsal. Jen jsem sem daval odkaz a foto, ktere neumel Libor poskytnout. Si to aspon precti poradne.