Skutočné km
Re: Skutočné km
To máš pravdu, i profík práci nikdy neudělá tak dobře, aby něco nešlo poznat..
Lexus IS300 SportCross - driftovací kombík
Rover 620i r.v.93, LPG = 1,2Kč/1Km SOLD
R19 Cabrio 1.8l 66kW automat r.v.1989, Klima, KW Sport2, Keskin KT8 Black, 3kč/1km ale s větrem ve vlasech
http://lanin.rajce.idnes.cz/"
R19 Cabrio 1.8l 66kW automat r.v.1989, Klima, KW Sport2, Keskin KT8 Black, 3kč/1km ale s větrem ve vlasech
Presne tak... aneb, jednou opravovane auto je uz vzdycky opravovane...
Treba moja Labut ma taky prakticky prelakovany cely bok... a nedostatky jsou znat... sice ne na prvni pohled, ale jsou tam... a to muzu byt rad za to, ze to mam udelane kvalitne... kdyby mi pod barvou zacal praskat kit, to bych asi vyletel z kuze a vubec takova predstava mi nahani husinu
Treba na Kupatku je lak uz tak poskrabany od blbcu, ze by si skoro zaslouzilo celolak... ale je mi to proti srsti, protoze uz to pak nebude original a bude to nachylnejsi k problemum vic jak ted... takze asi radeji retus...
Treba moja Labut ma taky prakticky prelakovany cely bok... a nedostatky jsou znat... sice ne na prvni pohled, ale jsou tam... a to muzu byt rad za to, ze to mam udelane kvalitne... kdyby mi pod barvou zacal praskat kit, to bych asi vyletel z kuze a vubec takova predstava mi nahani husinu
Treba na Kupatku je lak uz tak poskrabany od blbcu, ze by si skoro zaslouzilo celolak... ale je mi to proti srsti, protoze uz to pak nebude original a bude to nachylnejsi k problemum vic jak ted... takze asi radeji retus...
Ani ja s tym nesuhlasim,ked skodovky vydrzali 30 rokov coze je to pre anglickeho poutnicka,myslim ze kto chce tak mu vydrzi
No jenze skodovky vydrzely proto, ze to byly kusy, se kteryma se jednak malo jezdilo a taky proto, ze je tu mel kazdy druhy, takze porad se najde dost duchodcu, kteri je maji schovane ve stodole na horsi casy ... samozrejme, pokud ma nekdo Roverka a vyjede s nim akorat v nedeli na vylet, tak mu taky vydrzi do smrti...
náš (mámy) R620 má už necelých 270km a je druhý majitel(ka). Auto převážně jezdilo dlouhé trasy jako Itálie-CZ, Anglie-CZ několikrát do roka.. Fakt hoodně záleží, jak se k tomu člověk chová až teď 2roky jezdí jenom po CZ
UP: třeba tatik měl pažouta 205 2.0 ropáka bez T a najel s tím něco kolem 700t km a taky ty samé dálky, pak ho smetl bavorák (6let zpátky).. vsadil bych boty, že by jezdilo dodnes
UP: třeba tatik měl pažouta 205 2.0 ropáka bez T a najel s tím něco kolem 700t km a taky ty samé dálky, pak ho smetl bavorák (6let zpátky).. vsadil bych boty, že by jezdilo dodnes
Lexus IS300 SportCross - driftovací kombík
- Roman620ti
nebojte ty auta vydržej fakt hodně, sice jich většina odpadne do 300.000km, ale to je jen podle budíků, ve skutečnosti maj mnohem víc Když ve 300tis odděláš motor, koupíš jinej z vrakárny a jezdíš dál, pak se ti pos*ere převodovka, koupíš a jedeš, pak to necháš vyvařit, vyměníš rozškubanej a prosezenej interiér, vyměnit trubičky vedení brzd a podvozek + měníš všechno co se začíná dost sr*át, ale když budeš chtít, můžes s tím ejzdit třeba 1000.000km, ale v autě krom střechy a papírů nebude skoro nic původního Takže proto to je většínou na ND, popřípadě na Eko likvidaci, protože do toho už nikdo enchce nic vrážet a kupců kdo by chtěl koupit schnilou dobytou nevratnou pokladničku moc neni. proto je lepší koupit něco mladšího, méně vyrůjněnýho, kde se zase bude moc jen jezdit a měnit základní, klasické díly
2x Rover 620ti