kde je něco o našich skvělých roadsterech?
samý nedůležítý info o nějakých roverech

Omyl -- v těch testech upozorňovali na POKLES KVALITYWelinka píše:... i v renomovaných britských časopisech znělo dokola že si mají lidi pořídit TF z roku 2003-4 za třetinovou cenu,ale stejné kvality ...
Ladiku já si nemyslím že jsou naše slova z cesty.. Třeba někdo nezná podobnosti zrovna o tom jak to vypadalo s vývojem R/MG, je teď rád a řekne si.."ty jo,to jsem nevěděl".. Víš? Nejde všechno kategorizovat..Ladik* píše:no vy jste to tu pěkně zapráskali
kde je něco o našich skvělých roadsterech?
samý nedůležítý info o nějakých roverech
Welinka píše:Vím že došlo k šizení na materiálech, nicméně výrobní linka byla v Anglii "pouze" rozebrána,přestěhována a využita k výrobě "nového TF" v Číně.
Kdybych já byla tím novinářem,napsala bych to takhle.. "kupte si raději TF z posledního roku výroby v Anglii za třetinovou cenu než "nové" čínské... " a takhle to taky tehdy tuším Autocar psal.
A to jsme u dalšího důvodu PROČ já nefandím novým "představám" třeba zrovna toho Coupé... "Nové" TF je důkazem že...myslíte si že Číňani napříště použijí kvalitní materiály? Že místo ylu lišt nebudou nějaké náhražky z plastu atp? A to jsem pouze u detailů a doplňků.. Prostě jim nevěřím