No snad jó, mě se ale u nějakejch drobnejch věcí stalo, že to furt neposílali, až sem jim napsal a najednou, že už to nejsou schopni dodat. Měli tam tenkrát koženou hlavici řazení originál do 600ky, nějaká příplatková a snad za 50kč nebo tak nějak směšnou cenu no a tu už nenašli a nic mi neposlali

. Převodovku maj v přepočtu +-za 16tis ale pošta byla myslím min. 3tis nebo kolik, přitom v katalogu to bylo jen 1tis, mi to bylo hned divný, ta pošta

. Ale je prostě divný, že to není původní číslo ale nějaká náhrada, která je určena jak pro ti, tak i pro sdi, která samosvor neměla nehledě jaké to bude mít zpřevodování. Přitom u těch původních so máme mít v autě bylo vždy uvedeno jen na ti, nebo jiná co byla přímo jen na sdi. Takže to je trochu loterie co příjde zač. Mimochodem, nezjišťoval jsi na kolik výjdou ložiska do převdovky, myslím že to bylo něco kolem 9tis kč v originálních, což je spolu s prací skoro jak ta nová.
Jo mít tak nové auto na díly, to by bylo

, ale poslední dobou nejdou vidět ani hodně jetý na díly. Akorát se prodává jedno černý za 29tis dost dlouho a pak Tobiáš to své modré. Na druhou stranu už to asi nikdo moc nevyhledává, je to už holt dost starý a asi už to jde rovnou do šmelcu na ekolikvidaci.