Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Welinkou)
UPOZORNĚNÍ pro všechny co se budou na srazu ubytovávat.
Vám všem pošlu informativní e-mail...o přidělení do chatiček. Byla jsem nucena díky špatné organizaci vedoucí kempu, přistoupit na ROZDĚLENÍ do chatiček DLE AKTUÁLNÍCH DISPOZIC KEMPU. Vedoucí nedodržela dohodu o rozdělení do chat mnou.
Ubytování tedy platí,ubytovaní budete všichni..jen prosím ty kdož měli specifický požadavek na chatičku, aby se na mne nezlobili pokud ji nedostanou. Vznikne ale adekvátní náhrada (chatička se soc,zázemím...)
Moc všem děkuji za pochopení,i podporu od těch kteří se mi při jednání s kempem snaží pomoci¨.
Vám všem pošlu informativní e-mail...o přidělení do chatiček. Byla jsem nucena díky špatné organizaci vedoucí kempu, přistoupit na ROZDĚLENÍ do chatiček DLE AKTUÁLNÍCH DISPOZIC KEMPU. Vedoucí nedodržela dohodu o rozdělení do chat mnou.
Ubytování tedy platí,ubytovaní budete všichni..jen prosím ty kdož měli specifický požadavek na chatičku, aby se na mne nezlobili pokud ji nedostanou. Vznikne ale adekvátní náhrada (chatička se soc,zázemím...)
Moc všem děkuji za pochopení,i podporu od těch kteří se mi při jednání s kempem snaží pomoci¨.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Jinak hlásím že u Valečova dnes krásných 18stupňů, prostranství máme připravené..a je tam tolik místa že se klidně můžeme řadit podle typů ,barev 

To teda kókám, to je od vedóciho kempu pěkné livingston, eště budó nakonec chtít dvojnásobnó krupicu.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Není to první zádrhel Keksine, ale dělám maximum pro to abyste to vůbec nepocítili. Jinak bude paní placatá!!! Tak možná bude o atrakci navíc ...vedoucí přejetá parníkem
Ale já věřím že se vám tam bude líbit, fakt to prostředí je tam krásné
Však máme svědka, že jo Maxi....... 

Ale já věřím že se vám tam bude líbit, fakt to prostředí je tam krásné

Len dufam ze tam bude menej vody ako u nas. 

Kdyztak svrhneme mistni vladu a nastolime tvrdy diktatoriat
Welinka na hrad!!!

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Je to tady v pořádku Mixale.. moc si vážím toho že se doteď i přes pochyby s počasím a povodně v Evropě NIKDO neodhlásil.mixal píše:Len dufam ze tam bude menej vody ako u nas.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Oznamuji že vzhledem k nezájmu ODVOLÁVÁM testování (tlumičů,..) ,..
Ale...ikdyž kluci z ATS Servisu k velké lítosti všech nepřivezou MG Metro, které utrpělo zranění při nehodě..(ale je ve fází ladění do novějšího vzhledu!!
) nám Mirek Krčmář velkoryse nabídl že přiveze závodní vůz Ford Focus (jezdí závody do vrchu) ...A TAK SE PŘI SOUTĚŽNÍCH DISCIPLÍNÁCH PĚKNĚ SNAŽTE...proč ? To se dozvíte až na srazu
Tímto DÍKY MIRKU!!!

Ale...ikdyž kluci z ATS Servisu k velké lítosti všech nepřivezou MG Metro, které utrpělo zranění při nehodě..(ale je ve fází ladění do novějšího vzhledu!!

Tímto DÍKY MIRKU!!!

No s tema tlumicema... jsem prave seskupil nejake informace o svem aute a z nich vyplynulo, ze testovat tlumice netreba, tudiz i kdyz jsem o to mel zajem, tak mne zmena nemrzi 
Hehe... zeby byl zavod o to, kdo celkove porazi jejich Focuse, muze si ho odvezt domu?

Hehe... zeby byl zavod o to, kdo celkove porazi jejich Focuse, muze si ho odvezt domu?

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím že je tu polojasno, a fouká velice teplý větřík...vypadá to že jim ta předpověď dopadne
ale pssst,ať to nezakřiknu.... 

U nás leje ako z vedra. To zas bude tourek vypadať
dúfam, že zajtra to bude ok. 

Rover 75 Tourer CDTi
Rover 200
Rover 75 Longbridge Sterling CDTi
Rover 200
Rover 75 Longbridge Sterling CDTi
Hlásím, že přijedu v sobotu.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
No, Klevis psal...pokud je u vás líp (na Moravě prý taky hodně deštivo) tak to budu pospíchat do ČechLaco P píše:U nás leje ako z vedra. To zas bude tourek vypadaťdúfam, že zajtra to bude ok.

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Bezva,píšu siKDB píše:Hlásím, že přijedu v sobotu.