Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
Re: Rover 216 Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
To bych mu neradil, zvýší se obsah HC a neprojde.
Nevědomky jsem s MG absolvoval emise zcela bez katu a s motorem žeroucím 1,5l oleje na 2000km - trochu brblal u LPG, ale na BA bez problému 

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Díky Karle za uklidnující informaci 
Aktuálně jsem ale dostal informaci o tom, že v ROKO Motor nemají dle čeho zkontrolovat, jestli to mám přestavěné dle originálu
.... takže zjišťují ve spolupráci s rakouským servisem Denzel & Unterberger z Insbrucku dle čeho by to mohli překontrolovat.... kurňa kurňa kurňa.... začíná se to komplikovat na úplně jiných místech, než jsem si vůbec dokázal představit. Ale pořád na počátku všech komplikací stojí úředník
No, zaslal jsem jim narychlo maximum informací, tak uvidím, co vymyslí... do Rakouska by se mi s Kupéčkem na valníku fakt nechtělo 

Aktuálně jsem ale dostal informaci o tom, že v ROKO Motor nemají dle čeho zkontrolovat, jestli to mám přestavěné dle originálu

Takže jsem teda z kaťáku vymlátil ty dvě rozpadlé přepážky a namontovali ho zpět.... ale musel jsem to dělat u kamaráda v garáži, protože venku kosa neskutečná.
Zvuk je takový hezky řezavý a auto jede jak ďas
Zvuk je takový hezky řezavý a auto jede jak ďas

Hele, jak to máš s pojistou auta? Nemáš to furt na 1,6? abys neměl průšvih, kdybys někde ulítl do pola.
Já mám ale taky teďka krásný zvuk motoru,,,, jak trabant (mamka říkala)
Já mám ale taky teďka krásný zvuk motoru,,,, jak trabant (mamka říkala)
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu
2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas

Kdybych ulítl do pola tak pro mě jede kamarád s traktorem... a kdyby pro mě jeli policajti, tak mám průšvit ať tak nebo tak.... bo nemám platnou STK a jiný motor
Jen aby auto nezatuhlo, tak ho občas protáhnu tu kousek od dědiny a zpět...

V něděli jsem zkoušel nastartovat Kupéčko ..... chytlo až po dlouhém točení a pak když jsem přidal trošku plyn, tak se jakoby zadusilo... až se motor pořádně prohřál, tak problém zmizel... mám takový pocit, že by to mohl být nějaký konektor kolem sání - servo, poťák, snímač vačky.... ze začátku jsem s tím měl myslím taky problém a pak když jsem tam s těma konektorama trošku pošiboval, tak dlouho ne.... ale tak kdyby snad někoho napadlo něco konkrétnějšího, tak sem s tím
... časem bych tam revizi těch konektorů stejně měl udělat.

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus svíčky, palec rozdělovače, víčko nebo kabely. Právě jsem to řešil na bráchovym 416Si, nakonec to byl zase palec už asi po 4tý
Na svejch autech jsem měnil hned obojí za originál z anglie, ale většina lidí do toho investovat 650kč nechce a pak řeší kraviny a začínaj výměnou nejdražších kabelů....

Nezapomen, ze je to VVC ... To nema mechanicky rozdelovac
... No ale ty kabely by to vymenit chtelo... Jsou dicela jety a rozpadly se mi na nich fajky kdyz jsem tudle hledel na svicky
... Premyslim o nejakych tech lepsich, co maji na QEDu. Kluci v Anglii je davaji temer vzdy...

jo, tak já mám to samé. Projevilo se mi to ve stejný den jak Trundovi, ale s tím, že já mám ten rozdělovač
kouknu na to

Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
2024- ...

Včera jsem se sousedem namontoval přetěsněné čerpadlo posilovače řízení místo původního, které si přes špatné těsnění přisávalo vzduch. Takže jsem se zbavil dalšího nepříjemného zvuku
Čerpadlo jsme tam ale brátili bez toho spodního jistícího šroubu, který jediný se musel vyšroubovávat po oddělání řemenice, což bylo pěkně k vzteku. Pak byl trošku problém čerpadlo natlačit zpět do úchytu skrz to, že to Šébovo těsnění je přeci jen vyšší, ale tak stačilo na servu decentně průchodku opilovat. Tak snad už to nepoteče
Teď už je "krásně" slyšet jen klepání hydroštelů a VVC serva...
.... jináč tímto Šébovi děkuji za spolupráci okolo těsnění 

-
- Kontaktovat uživatele:
Už se těším na svezení v 1.8vvc!!! Bědati jak nepřijedeš
Chystám malý překvápko na Tičko, ale ještě nevim jestli to půjde, budeš koukat

Chystám malý překvápko na Tičko, ale ještě nevim jestli to půjde, budeš koukat

Kdyby se to nejak zvrhlo, tak bych dojel aspon na valniku
..... Nevim co reknou na technicke na kde co, ale po technicke strance uz potrebuju nutne poresit jen tu spatnou poloosu... Jinak jsem relativne spokojen a pro zacatek myslim ze i vykonove si to uzivam, i kdyz turba mi samozrejme daji klepec
.... Fakt bude letos pro me priorita ziskat k autu papiry a resit spis drbky.
Johny, nebyl bys schopny mi sehnat nejake zachovale 15" slicky za hubicku? ... Mam sice dalsi zimaky v zasobe, ale nez se akoratne sjedou, tak moc gumujou na vzorku....

Johny, nebyl bys schopny mi sehnat nejake zachovale 15" slicky za hubicku? ... Mam sice dalsi zimaky v zasobe, ale nez se akoratne sjedou, tak moc gumujou na vzorku....
-
- Kontaktovat uživatele:
A co máš, nebo budeš mít za problém s technickou? Slicky stejný jako jsem měl já? Za svezení jsou tvoje 

No nevím co řeknou na emise, když tam mám jen jednu přepážku katu... teoreticky tam má být rezerva, kdy bych měl i tak projít, ale nevim nevim, když teď na Labuti i s katem to bylo tak tak.... prostě netuším kde na co natrefí. Takže raději si to domluvím tak, abych na technickou jel s někým kdo bude mít na STK lepší známosti 
Klidně ty slicky, co jsi měl.... pokud teda vydrží aspoň jeden MRD
To byly 195/50/15"? Liťáků mám doma zásobu, tak by to byla bomba... na jaře bych potřeboval ten olej do převodovky, tak kdybys mi to poslal s tím nějak poštou.... nebo by jsme se nějak domluvili.... samozřejmě že tě svezu
Jsem chtěl aj posledně, ale jak jste rychlo zdrhli, tak už jsem to nestihl....

Klidně ty slicky, co jsi měl.... pokud teda vydrží aspoň jeden MRD