Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rover 216 Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
Ok, to jsou jako fakt tak tezký jo? To snad neee, takový krásný kolečka 

Jsou krasny... Myslim ze nejfesnejsi pro coupe, ale 18,5 kg je fakt mega moc
Koukam po nejakych lehcich, ale spis 16", treba takovy Advany, ale to uz je zas mimo rozpocet... Jak rikam, spis vymenim s nekym kdo ma na ZRku 16" a bral by 17" .... Sen jsou O.Z Superlegera, ale to je palka a v 16" se moc nevidi....

- Petr.stefl
Když neseženeš 16",tak ti nechám za odvoz moje jetý 17" michelinky,chvilku ještě určitě vydrží,třeba by ti to pomohlo

Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
To jsou ty, co jsi onehda prodaval? Kolik maji vzorek? Jako celkem by mi to helflo... mám na těch 17" zimáky, který jsou total sjetý. Pak mám ještě dvě zimní gumy, které by ještě rok daly, ale velmi těžko se shání nějaký rozumný zimní ojetý pneu v rozměru 205/45/17 .... tak jestli by toto na sezónu bylo, tak bych si i výlet udělal 

- Petr.stefl
Jj ty Michelinky,prodával jsem ještě Yokohamy a ty už jsou pryč.

Nevím přesně,dvě jsou slušný,dvě jsou myslím horší ale na značku ještě určitě žadný není.Jinak rozměr 205/45 R17.Jak na ně chvátáš? Kouknu na ně a dal bych ti vědět,abys pak nejel zbytečně.

Nevím přesně,dvě jsou slušný,dvě jsou myslím horší ale na značku ještě určitě žadný není.Jinak rozměr 205/45 R17.Jak na ně chvátáš? Kouknu na ně a dal bych ti vědět,abys pak nejel zbytečně.
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
Extra nespěchám.... až někdy na jaře, pokud získám papíry k autu
Z kama si? ... Tuším někde od Jihlavy...

- Petr.stefl
Ze Studený,Do Jihlavy to mám 40km,
http://www.mapy.cz/s/67Z3
https://maps.google.cz/maps?q=Studen%C3 ... C3%A1&z=10
Tak dej potom vědět až budeš potřebovat
http://www.mapy.cz/s/67Z3
https://maps.google.cz/maps?q=Studen%C3 ... C3%A1&z=10
Tak dej potom vědět až budeš potřebovat

MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
... myslím, že tato sobota byla ten nejsuprovější den v roce, kdy se dala spáchat inspekce u Petra Štefla v Studené a J0hnyho v Berouně
I přes extrémní počasí jsme s AnderNem vyrazili na cestu zavátou sněhem a absolvovali neskutečných cca 600 km ... auta překlopená v příkopách, ženské na dalnici otočené v protisměru a kamiony napříč všemi pruhy ani víc rozepisovat nebudu... namrzající srajdu na stěračích už jsme oškrabávali za jízdy, jak se nám nechtělo pořád zastavovat
Petrovi děkuji za čtyři historické kousky 17" pneumatik na Kupéčko... aspoň část sezóny na nich snad odjezdím. Taky děkuji za svezení v pofaceliftovém Freelanderu - trošku jsem si díky tomu upravil představu o tomhle autě a zjistil, že bych si jeho koupí nepomohl
Nicméně tím nijak nepopírám jeho jisté (ne)kvality
.... v tom sněhu to ale byl král tamních silnic 
Po krušných 200 km jsme dorazili k Johnymu a když se mi podařilo až na zpátečku k němu do kopce vyškrábat, zahájili jsme kontrolu přestavby jeho zlatého TIčka.... no moc pěkně se s tím mazlí a až tam napráská všechnu tu parádu z Evolučního Mi(y)šáka, tak to bude dobrý masakr na MiniRaceDay
Pak mu také oficiálně děkuji za vykonaný obchod... nakoupil jsem parádní věcičky, které poputují na Kupéčko... mimo jiné olejíček do převodovky (MTF94), oóoóoóbrovské přední brzdiče z TIčka
(potřebuju sehnat kotouče, ale na nové teď není rozpočet) a v neposlední řadě sadu jakš takš zachovalých S8A slicků, díky kterým to na MRDu všem napráskám 
Pro ilustraci přikládám důkaz toho, že Labuť nikdy nezklame a dokáže odvézt cokoli.... však kdo z vás do auta naloží dve sady pneumatik s čtyřčlenou rodinou a bagáží?!?!
Na závěr děkuji AnderNovi a jeho rodině za skvělý víkend

I přes extrémní počasí jsme s AnderNem vyrazili na cestu zavátou sněhem a absolvovali neskutečných cca 600 km ... auta překlopená v příkopách, ženské na dalnici otočené v protisměru a kamiony napříč všemi pruhy ani víc rozepisovat nebudu... namrzající srajdu na stěračích už jsme oškrabávali za jízdy, jak se nám nechtělo pořád zastavovat

Petrovi děkuji za čtyři historické kousky 17" pneumatik na Kupéčko... aspoň část sezóny na nich snad odjezdím. Taky děkuji za svezení v pofaceliftovém Freelanderu - trošku jsem si díky tomu upravil představu o tomhle autě a zjistil, že bych si jeho koupí nepomohl

Po krušných 200 km jsme dorazili k Johnymu a když se mi podařilo až na zpátečku k němu do kopce vyškrábat, zahájili jsme kontrolu přestavby jeho zlatého TIčka.... no moc pěkně se s tím mazlí a až tam napráská všechnu tu parádu z Evolučního Mi(y)šáka, tak to bude dobrý masakr na MiniRaceDay

Pak mu také oficiálně děkuji za vykonaný obchod... nakoupil jsem parádní věcičky, které poputují na Kupéčko... mimo jiné olejíček do převodovky (MTF94), oóoóoóbrovské přední brzdiče z TIčka

Pro ilustraci přikládám důkaz toho, že Labuť nikdy nezklame a dokáže odvézt cokoli.... však kdo z vás do auta naloží dve sady pneumatik s čtyřčlenou rodinou a bagáží?!?!

Na závěr děkuji AnderNovi a jeho rodině za skvělý víkend

- Petr.stefl
Ty jo nějaká čistá Labuťka
podle toho jaký bylo počasí,když jste ode mě odjížděli,tak jsem tomu nevěřil,že to ve zdraví přežijete
jako já myslím,že zážitek dobrej,kor když to byl nejhorší den z celýho roku a vy jste se po výletu po celé ČR vrátili v pořádku 

MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
závidím Ti ten výlet,já najel v sobotu 220km a stačilo mi to. Hlavně když jedu na sněhu a předjíždí mně autobus a to jsem jel kolem 90
Každých 20 km sem zastavoval a sundával led ze stěračů,abych vůbec mohl stírat,ale den sem zakončil driftováním na parkovišti

Každých 20 km sem zastavoval a sundával led ze stěračů,abych vůbec mohl stírat,ale den sem zakončil driftováním na parkovišti

Jojo, zážitek za ten benzín stál 
.... teď jak jsem měl v ruce ty větší brzdiče, tak jsem si uvědomil, že tím vlastně budu mít na přední nápravě o nějaké to další kilo neodpružené váhy navíc.... což mě teda vůbec netěší.... chudák podvozek.... Nicméně na těch 17" jsou ty 262mm fakt slabý.... když na to dupnu, tak po chvilce umírají.... ale nepopírám, že to je z velké části kotoučema a destičkama...

.... teď jak jsem měl v ruce ty větší brzdiče, tak jsem si uvědomil, že tím vlastně budu mít na přední nápravě o nějaké to další kilo neodpružené váhy navíc.... což mě teda vůbec netěší.... chudák podvozek.... Nicméně na těch 17" jsou ty 262mm fakt slabý.... když na to dupnu, tak po chvilce umírají.... ale nepopírám, že to je z velké části kotoučema a destičkama...
- Petr.stefl
No ale my,když jsme ještě vlastnili 620Ti,tak nám v té době tvrdili,že právě máme dávat pozor na brzdy,že se hrozně na Ti přehřívají a vadnou
takže pozor na to,proto Tebe ale hraje roli váha,ta u 620 byla asi moc

MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
Tak je to jednak o tom, jaká kinetická energie se má přeměnit na teplo na kotouči (ta je daná rychlostí z které se brzdí a váhou auta), což u lehčího Kupéčka bude lepší.... a pak je to o tom, jek si ten materiál dokáže s tím teplem poradit, resp. předat ho do okolí... takže to je o konstrukci kotouče, materiálu a konstrukci podvozku, resp. proudění vzduchu kolem kotouče (nápravy) ..... úplně ty samé brzdy jsi měl na MG ZS a tam jsi s něma problém neměl, ne?
- Petr.stefl
My neměli ani na Ti problémy
ale odborníci na Rover srazu v Havlíčkově Brodě někdy kolem roku 2004 nám tohle tvrdili.
Teď už si nepamatuju jak je to s těmi brzdami.Myslel jsem si to,ale na svoje ZS jsem sháněl nový brzdový válěčky dopředu do třmenů,sehnal jsem v ČR na 620Ti,dovezl jsem to do Hose do Jihlavy ať mi to vymění a oni zjistili,že to nepasuje.Změřili je a zjistili,že tam pasujou válečky z Freelandera!Bohužel nevím jestli je to pravda,už jsem o tom více nepátral.

Teď už si nepamatuju jak je to s těmi brzdami.Myslel jsem si to,ale na svoje ZS jsem sháněl nový brzdový válěčky dopředu do třmenů,sehnal jsem v ČR na 620Ti,dovezl jsem to do Hose do Jihlavy ať mi to vymění a oni zjistili,že to nepasuje.Změřili je a zjistili,že tam pasujou válečky z Freelandera!Bohužel nevím jestli je to pravda,už jsem o tom více nepátral.
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, super jsme pokecali a doufám že budou věcičky dobře sloužit a že se zase brzo uvidíme
Děkuju vám za návštěvu! A taky za tu domácí ohnivou vodu, vždycky si loknu v garáži z flašky a rozdejchávám to ještě 20minut
Možná že by na to Tíčko jelo víc jak na benzín
Už ani nevím kam dál s úpravama, přijde mi, že se nehejbu z místa a pořád čekám na nějaký díly

Děkuju vám za návštěvu! A taky za tu domácí ohnivou vodu, vždycky si loknu v garáži z flašky a rozdejchávám to ještě 20minut

Už ani nevím kam dál s úpravama, přijde mi, že se nehejbu z místa a pořád čekám na nějaký díly