Rover 216GSi liftback (XW), r.v. 1990 <F.i.s.h.men>
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rover 216GSi liftback (XW), r.v. 1990 <F.i.s.h.men>
Jo to jsi fakt pěkně zrepasnul a vubec máš ten motorovej prostor pěknej 

-
-
Tak jsem si dneska vyzvedl díly od roverixe a bude se moct opravovat.
ROVERIXI, MOC DÍKY.
ROVERIXI, MOC DÍKY.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Hehehe před pár dnama jsem dělal totéž na 620 ale i s těhlicema a držákama tlumičů
výsledek je ucházející 

-
Tak zadní brzdy mi zkurvil mechanik a já jsem zlomil šroub co drží přední rameno. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak to dokázal? No utrhlej šroub toje zlo 

-
No tak šel blbě od začátku no. Chvílema líp pak hůř, ale bitka to byla pořádná. Dokonce jsem ho i mazal, ale pak se prostě utrhnul a já si dal hlavou do blatníku.
-
---
- Přílohy
-
- P1010252 – kopie.JPG (156.66 KiB) Zobrazeno 1993 x
-
Ne nemám. To bylo zezadu. Měl jsem hlavu v blatníku strčenou a jak to ruplo a já byl v "záběru", tak se to rychle uvolnilo a řach, ale zas taková !&@#! to nebyla.
No za chvílu si půjdu koupit sprej na odrezování s mrazivým efektem a pěkně mu naložím.
Ještě jsem přemýšlel, že bych udělal nějakou misku a nechal to máchat v coca-cole. Jenomže to jí zase nemám čím podepřít.
Nějaké teorie jak bych ho vyndal mám, ale uvidíme, řekl slepej. Při nejhorším sundám celou nápravnici a odvrtám to.
No za chvílu si půjdu koupit sprej na odrezování s mrazivým efektem a pěkně mu naložím.
Ještě jsem přemýšlel, že bych udělal nějakou misku a nechal to máchat v coca-cole. Jenomže to jí zase nemám čím podepřít.
Nějaké teorie jak bych ho vyndal mám, ale uvidíme, řekl slepej. Při nejhorším sundám celou nápravnici a odvrtám to.
Ajaj.... to je neprijemne... obcas pomaha matici, pripadne sroub pobouchat kladivem. Tu matici samozrejme musis mit druhym kladivem podeprenou... no snad to nejak vyndas... 

-
No kladivem jsem do něj taky bouchal, ale druhé kladivo jsem neměl, takže jen jedním. No uvidím jak to půjde. Koukal jsem, že v tom šroubu je dírka, tak zkusím jak je dlouhá a když bude dobrá, tak po pořádné lázni do ní zkusím nabouchat torx a povolit to. Nebo vybrousím dvě plošky na nějaký menší klíč.
Čep jsem vyměnil. Ta matka na táhlu je zarezlá jak blázen. Nepovolil jsem tu matku, ale ten čep a to tak, že jsem nasadil klíč na tu matku i na ten čep, tak aby byly tak nějak zároveň a tlačil jsem je proti sobě, jakoby pákou. No bitka to byla, ale alespoň něco je hotovo.
No a ty zadní brzdy jsem úplně sundal a mám je v kufru. Ta jedna se vůbec nehýbe, tak točím s tím klíčem, takže ta je totál, ale zkusím do toho kouknout co s tím je. A buď seženu jiný nebo to opravím, nechám opískovat, natřu a půjdou zpět. Asi není kam spěchat.
Čep jsem vyměnil. Ta matka na táhlu je zarezlá jak blázen. Nepovolil jsem tu matku, ale ten čep a to tak, že jsem nasadil klíč na tu matku i na ten čep, tak aby byly tak nějak zároveň a tlačil jsem je proti sobě, jakoby pákou. No bitka to byla, ale alespoň něco je hotovo.
No a ty zadní brzdy jsem úplně sundal a mám je v kufru. Ta jedna se vůbec nehýbe, tak točím s tím klíčem, takže ta je totál, ale zkusím do toho kouknout co s tím je. A buď seženu jiný nebo to opravím, nechám opískovat, natřu a půjdou zpět. Asi není kam spěchat.

No vsak ja to rikal, ze povolit tu kontra na cepu je des... ja to nemam zarezly, ale je to hrube dorvany... a pitomy je to, ze se to musi povolovat klicema, ktery maj presnost plus minus autobus, takze se to v nem pekne zvejka