Trunda píše: ↑ned lis 18, 2018 20:07
I ZRo jsem přezul. Plácnu jsem se přes kapsu a pořídil aktuální Micheliny Alpin 5. Ty šílené Vredesteiny jsem tam už dávat nechtěl. Kdyby někdo chtěl 16" zimní pneu na ZRo/ZSo s cca 5-6mm na dojetí v létě, tak celou sadu za 500,- za odvoz nechám.
Pneu jsem napatlal Regumem a jsem na ně zvědav. U mě Alpiny byly vždy znamení spokojenosti. Tohle je třetí, nebo snad čtvrtá generace, kterou budu jezdit. Trošičku jsem z toho nervózní, protože ty předchozí byly hodnocené lépe. Tak ale aby taky trošku nasněžilo, ať se užijí. Jsem zvědav jednak jak se budou chovat se samosvorem, s kterým to na těch Vredesteinech bylo dost mrzuté. Pak jsem také v očekávání toho, jak bude fungovat brzda+plyn v kontextu toho, že až letos se mi podařilo zapéct desky tak, že to konečně brzdí.
Mimochodem po dvou sezónách takhle krásně zajeté kotouče, to jsem ještě neměl

To bude tím, že jim dávám pěkně počoudit
Tož a pak jsem vyměnil ten pravej čep řízení. Opravdu tam bylo TRW, takže jsem si to hezky přesně změřil jak byly vzdálenosti na starém čepu a tak jsem to nastavil i na novém. Pro jistotu jsem si to před tím změřil přes vodováhu i před autem na obou stranách. Tak by to mělo být ok. Jen si nejsem jistý, jestli jsem tam neměl rovnou hodit nový čep i na druhé straně. No, asi kdybych měl nakonec jet na geošku, tak ho tam dám.
No a pak jsem tak různě na podvozku prošel místa, která byla mírně rezatá, odřel je a foukl Rezistinem. Brzdy byly jinak čisté a nijak jsem je neřešil. Jo a musel jsem poladit nerezový kryt svodů, kterému upadl spodní úchyt. Na horním to drží, tak jsem ho jen trošku přihnul tak, aby to nedrnčelo.
815BD304-83F8-4278-9AAA-5B70CA0CC41C.jpeg
517D7F9C-974F-43BE-B70F-50E4C8137DCD.jpeg
0B0439C3-AD2F-4023-A13A-4D065891ED19.jpeg
CAD5AB25-6815-4917-A163-A1242833DA9C.jpeg