Východočeský otvírák sezóny 2013
Re: Východočeský otvírák sezóny 2013
no urcite.. ale jako no.. dufam, ze ten sneh uz o 10 dni nebude. ja chcem nahodit letneee
Olomoucaci, dame nekde srazek a pojedeme spolu na te otvirak? Co vy na to?
-
- Kontaktovat uživatele:
Určitě pojedeme pospolu, domluvím se s ostatními a dám předem vědět.
Zdravím je mi ľúto, ale Otvírák nám opäť nevychádza nakoľko toho máme s Andrejkou kopec v škole, aj v robote no o rok by to malo byť už inak PRAJEME VÁM DOBRÚ ZÁBAVU A VYDARENÝ ZRAZ S PEKNÝM POČASÍM! Dúfam, že sa vidíme na tvaružku
1 auto - Rover 75 CDT, 2 lidi, zámek - ano, restaurace - ano, muzeum - ano
Prezident Jarda26 píše:Určitě pojedeme pospolu, domluvím se s ostatními a dám předem vědět.
No tak to bude uplne super. Tesim se, udelame vlacek
-
- Kontaktovat uživatele:
Olomoučáci kteří chtějí jet pohromadě na sraz 13.4.2013 tak sraz je u Globusu na malém parkovišti před benzinkou a to v 7,45 hod a odjezd je v 8,00 hod. Doufám že se dostavíte v celé parádě.
Tak super, semnou muzes urcite pocitat pisu si do kalendarePrezident Jarda26 píše:Olomoučáci kteří chtějí jet pohromadě na sraz 13.4.2013 tak sraz je u Globusu na malém parkovišti před benzinkou a to v 7,45 hod a odjezd je v 8,00 hod. Doufám že se dostavíte v celé parádě.
Hlásím
auto 1
lidi 3
zámek 3
oběd 3
muzeum 3
auto 1
lidi 3
zámek 3
oběd 3
muzeum 3
No já tady mám ještě kopu sněhu tak nevím nevím s leťákama já až příště asiMiskjo píše: no urcite.. ale jako no.. dufam, ze ten sneh uz o 10 dni nebude. ja chcem nahodit letneee
No teda konkurenční "náplava " - co kámo .. teda já to vždycky ze severu Sudet měl nejdál / krom Českého ráje "nebožky W" /Koukal jsem na Tvoji cestu tak já jedu na Jičín a přes Hradec to bychom mohli jet z Hradce na V. Mýto a Svitavy spolu vláčekMiskjo píše:ok, zatial sa nikto nehlasi z mojho okolia, ci z Prahy, tak sa hlasim ja sam..
1 auto, 1 clovek, 1 obed, zamek ano, muzeu ano...
moja cesta bude takato (316km, 3h 33m):
http://mapy.cz/#x=15.719771&y=49.939856 ... fast%22%7D
ak by mal niekto podobnu, mozme dat niekde stretko a pokracovat spolu do M.Trebovej....
PS: neviem ci budem najvzdialenejsi ucastnik, ale pre takych by sa mohla poriesit nejaka cena utechy
ja som vcera uz nahodil letnaky takze sneh nesneh ale ja si myslim ze to zlezie za tyzden, hlasia plus 10 cez tyzden,takze to bude ok, dufam....paci píše: Koukal jsem na Tvoji cestu tak já jedu na Jičín a přes Hradec to bychom mohli jet z Hradce na V. Mýto a Svitavy spolu vláček
tak super, v Hradci K. sa stretneme a dalej pojdeme spolu... cas,miesto ??
http://mapy.cz/#x=16.023659&y=50.053851 ... fast%22%7D
podla tohoto mi to vychadza do Hradce K. na 2 a pol hodky. planujem vyrazit z domu o 6tej rano,no dobre mozno o 20min skor hh... takze okolo tej pol 9tej by som vedel byt v Hradci K.
no miesto zatim neviem, navrhujem uz vypadovku na V.Myto...
Velice vážně uvažuji o tom, že se dostavím .... i když auto je po zimě v šíleným stavu
huraaa plzenaaaak...no tak velice vazne mi daj potom vedet a pojdeme spolu uz z Plzne
Miskjo zavolám Ti v pátek