asi těsnění pod hlavou- servis ústecký kraj
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: asi těsnění pod hlavou- servis ústecký kraj
Za mě, jedině vícevrstvý 

Honzo... to je slabá odpověď
Bez bližší obhajoby to nebereme 
Jednak, bavíme se pouze a jedině o těsnění ve vztahu k Rover K-Series.
Chci od tebe vědět, cca kolikrát jsi tedy MLS těsnění (přesně jaké) úspěšně aplikoval, případně postup (specialitky) aplikace (samozřejmě pokud sdělit nechceš, tak to respektuji
)?
Co tě vede k tomu nepoužívat elastomerní?
Další detaily?

Jednak, bavíme se pouze a jedině o těsnění ve vztahu k Rover K-Series.
Chci od tebe vědět, cca kolikrát jsi tedy MLS těsnění (přesně jaké) úspěšně aplikoval, případně postup (specialitky) aplikace (samozřejmě pokud sdělit nechceš, tak to respektuji

Co tě vede k tomu nepoužívat elastomerní?
Další detaily?
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
A bylo to u 1,8 ?Trunda píše:Můžu potvrdit, že i toto se dá úspěšně a kvalitně opravit - měl jsem spadenou vložku a podařilo se jim čímsi tu dosedací plochu doplnit tak, že to fungovalo skvěle dál.
Hombré i tobě děkuji
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Pravda, to ne... bylo to na Labuti - 1.6
Jednašestka má s jednaosmičkou atmosférou shodné vložky a i blok.
Ty jo...asi zlaté ručičky...protože, a to zkušení kolegové dobře ví, se to nedá jen tak opravit, běžně se takový blok vyhazuje do šmelcu a i v motorářském manuálu je doslova sděleno, že když jsou vložky pod přípustnou míru, mění se za nový.Trunda píše: - měl jsem spadenou vložku a podařilo se jim čímsi tu dosedací plochu doplnit tak, že to fungovalo skvěle dál.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Ten chlapik je vyhlaseny mistr remesla. Kdysi mi to i vysvetlovali jak se jim to podarilo... Tusim snad nejakou medenou podlozkou... Motor byl opravdu pekne udelany, nikde nic neteklo a fungoval paradne. Skoda ze jsem pak na motor nechal sahnout blba, protoze by jinak frcel dal