Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Welinkou)
Ja jsem neco nafotil, ale jeste jsem se nedostal k tomu fotky protridit a upravit ... mejte prosim trpelivost
Jinak tez se primlouvam za spesl topic s fotkama...

Když si kupuju prospektu od Rovru ve fránině , a dávám je na srazech luštit kolemjdoucím, nemůžete po mě chtít abych si založil deníček auta v němčině nebo anglině
( nějaké stopové prvky cizích jazyků ovládám
)

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

Jak bude vic fotek tak se postarem o clanek na rover-club.net na hlavni stranku, zde si to musi poresit Welinka a kluci....
Samozrejme s laskavym svolenim konkretnich fotografu, abych nebyl za plagiatora
Neco malo je ale uz na r-c.net co fotil Dawef (kolega s tekouci spojkou)
Zatim je ale fotek malo.

Samozrejme s laskavym svolenim konkretnich fotografu, abych nebyl za plagiatora

Neco malo je ale uz na r-c.net co fotil Dawef (kolega s tekouci spojkou)
Zatim je ale fotek malo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesněji řečeno, dáváš je kolemjdoucím luštit a tvrdíš jim že to je Angličtina.thomas píše:Když si kupuju prospektu od Rovru ve fránině , a dávám je na srazech luštit kolemjdoucím, nemůžete po mě chtít abych si založil deníček auta v němčině nebo anglině![]()
![]()
( nějaké stopové prvky cizích jazyků ovládám
![]()
)

nojo no, to bylo tím sluníčkem
, šeci sme měli spálené škeble, toš snad mám právo aj na to aby mě v tej mojej pořádně roochlo né ?
, budte rádi že sem nedotáh madarskej prospekt 

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

-
Kolikrat ti nerozumim ani cesky - jako treba roochlo nebo tlafec nebo jak je ten polstar
roochlo - se rozumí jako ruplo v bedně 

Pomalu a jiste delam mini clanek ze srazu s fotogaleriema clenu. Jde prevazne o sjednoceni galerii do jednoho clanku ani ne tak o nejaky pokec. Prevazne to bude podekovani za sraz Welince.
CHvili to potrva protoze pro jistotu a klid vsech clenu se musim dotazovat jednotlivych fotogafu zda souhlasi s tim abych jejich fotky/odkazy na fotky prezentoval na r-c.net. Zatim kladne reakce az na jednoho nejmenovaneho clena ktery primo odmitl aby se jeho fotografie objevili na r-c.net.
Ja samozrejme rad poskytnu jakekoliv informace a budu spolupracovat s adminy na rc.cz
Podklady rad predam zdejsim zajemcum o clanek.
Clanek bude na hlavni strance r-c.net a to bez nutnosti registrace.
Nechci uz hlavne resit to kdo je z rc.cz nebo r-c.net ...jsme kua jedna rodina

CHvili to potrva protoze pro jistotu a klid vsech clenu se musim dotazovat jednotlivych fotogafu zda souhlasi s tim abych jejich fotky/odkazy na fotky prezentoval na r-c.net. Zatim kladne reakce az na jednoho nejmenovaneho clena ktery primo odmitl aby se jeho fotografie objevili na r-c.net.
Ja samozrejme rad poskytnu jakekoliv informace a budu spolupracovat s adminy na rc.cz
Podklady rad predam zdejsim zajemcum o clanek.
Clanek bude na hlavni strance r-c.net a to bez nutnosti registrace.
Nechci uz hlavne resit to kdo je z rc.cz nebo r-c.net ...jsme kua jedna rodina

S tou fábií to je luxusní nápad, to je totiž auto který skoro nenávidím.[/quote]
Já fábie nesnáším uplně nejvíc, pač dycky nějakou dojedu a musim se divat na jejich zadky s většinovim označenim 1,2 MPI , neho HTP
děs běs, každovádně já osobně bych tu lepku klidně vozil a proto navrhuji aby si ji Welinka nechala na autě- dyt je superní !!!!
I Welinka i ta lepka !!
[/quote]
HTP-Hov.o to pojde.tie neznasam tiez
Já fábie nesnáším uplně nejvíc, pač dycky nějakou dojedu a musim se divat na jejich zadky s většinovim označenim 1,2 MPI , neho HTP

HTP-Hov.o to pojde.tie neznasam tiez

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Seznam fotogalerií ze srazu byl doplněn na konec prvního příspěvku v tomto tématu od Welinky: http://roverclub.cz/bb3/viewtopic.php?t=3289
Pokud jsem někoho přehlédl, nechť se mi ozve do SZ a bude doplněn
Pokud jsem někoho přehlédl, nechť se mi ozve do SZ a bude doplněn

Super Ondro ... nevšiml jsem si...díky 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To jsi ani nemohl, když jsem to teď udělal 

Mas vyhodu, nemusis se lidi ptat, ja kvuli r-c.net, jo
Clanek uz mam taky hotov i s html tagy ale cekam na povoleni jednotlivych fotografu...

Clanek uz mam taky hotov i s html tagy ale cekam na povoleni jednotlivych fotografu...
S tím žertováním pozor,o ženu už se pokoušely mrákoty a málem mě hnala do Hodonína.roman_mg píše:Jen jsem žertovalkaždý máme srdcovou záležitost a moje Meggie není výjimka
ale před Labuťkou smekám (taky palec nahoru)
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt