MG ZT-T 190, 2002, LPG - nový přírustek do rodiny
Re: MG ZT-T 190, 2002, LPG - nový přírustek do rodiny
Ten konektor tam taky mám… mám pocit, jestli to nebylo od nějakého Trafic Info modulu…
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak traffic modul to není, tem má jinej konektor...
https://www.ebay.co.uk/p/23037093243
EDIT: Vypadá to na tohle, asi to patří k jiný navigaci, než Highline...
https://picclick.co.uk/Rover-75-MG-ZT-R ... 60319.html
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ať se tady něco děje... po skoro 250t km už má startér nárok na odpočinek. Posladní dobou občas párkrát cvaknul, než začal točit. Ještě že je kam sáhnout pro díly.
Už na něm je vidět, že spínací kontakt už dosedal na tu izolaci vespod, prostě kontakty ustartovaný
Na druhým jsou ještě v cajku, i tak se podívám po opravný sadě.
Už na něm je vidět, že spínací kontakt už dosedal na tu izolaci vespod, prostě kontakty ustartovaný

Na druhým jsou ještě v cajku, i tak se podívám po opravný sadě.
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
-
- Kontaktovat uživatele:
Už se vám taky někomu na kombíku zbláznilo sklo v pátejch dveřích? Samo se otevře, většinou za vlhka. Tak jsem dal vypínač na dráty spínače na otevírání, chvíli byl klid a ta mrcha se asi učí, teď si odskakuje i s rozpojeným obvodem spínače. Asi to sklo zkusím zakázat v Toafu.
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
No co by na tom bylo podivného? Prostě máš rozedrané dráty v průchodce ze skla do dveří, nebo ze dveří do karoserie.... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Zábava na neděli: výměna chladiče. Už když jsem dělal motor, tak jsem ho prorazil, takže byl lepenej a poslední dobou se začala ztrácet voda nějak rychlejc, a v horním rohu byl oblitej, tak na něj došlo.
Chladič jsem měl delší dobu doma, kdysi jsem ho (možná i tady na fóru) od někoho koupil funglovku, zbyla mu po autě.
Rozborka šla docela dobře, už když jsem kdysi sundával saharu, tak jsem ořezal její rám kolem připojení výparníku klimošky, takže jsem ji nemusel odpojovat. Sundal jsem celou přední přepážku i se světlama a tou hliníkovou traverzou pod nárazníkem. Za tři hoďky bylo hotovo.
Ze zvědavosti jsem starej chladič rozpáral z boku a podle očekávání byly spodní lamely zanesený bordelem, byly tak i kousky silikonu, kterým předchozí majitel fakt nešetřil, když skládal hlavy, silikon byl i v olejový vaně, když jsem kdysi dělal motor. Se divím, že toho nezkurvil víc.
Chladič jsem měl delší dobu doma, kdysi jsem ho (možná i tady na fóru) od někoho koupil funglovku, zbyla mu po autě.
Rozborka šla docela dobře, už když jsem kdysi sundával saharu, tak jsem ořezal její rám kolem připojení výparníku klimošky, takže jsem ji nemusel odpojovat. Sundal jsem celou přední přepážku i se světlama a tou hliníkovou traverzou pod nárazníkem. Za tři hoďky bylo hotovo.
Ze zvědavosti jsem starej chladič rozpáral z boku a podle očekávání byly spodní lamely zanesený bordelem, byly tak i kousky silikonu, kterým předchozí majitel fakt nešetřil, když skládal hlavy, silikon byl i v olejový vaně, když jsem kdysi dělal motor. Se divím, že toho nezkurvil víc.
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Mňam
.... ale v neděli bych to nedělal 

-
- Kontaktovat uživatele:
Hele, pohodová práce. Nic zarezlýho, všechno šlo krásně povolit, nemusíš si nikam zlomit ruku natřikrát, abys tam dosáhl… už jsem dělal nepřijemnější věci.
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
- djmicho
- Kontaktovat uživatele:
Jo dělat na takový malý V6 je sranda, všude spousty místa... Já teď dělal, teda chtěl dělat, těsnění mezi turbem a svody na 3,2L řádovce R6 a myslel jsem, že toho Němce co to vymyslel najdu a povesim 

Provozovatel maloobjemového dieslu (3222ccm)
Mohol by som sa spýtať? Ako si rozumie ZT s 2.5l motorom s LPG? Sú s tým nejaké problémy? Momentálne mám MGF, len na ňom kajak neodnesiem a objavil som tento inzerát https://auto.bazos.sk/inzerat/137836903/mg-rover-75.php by ma zaujímala aj možnosť dať tam záhradku. Alebo aj možnosť dať tam ťažné zariadenie.
Ak by som sa mohol spýtať, tak aj na čo si dať pozor pri kúpe, potencionálne problémy. Radšej by som bral ZR160, ale na ňu dať 5m kajak je asi už trocha veľa.
Ak by som sa mohol spýtať, tak aj na čo si dať pozor pri kúpe, potencionálne problémy. Radšej by som bral ZR160, ale na ňu dať 5m kajak je asi už trocha veľa.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to s plynem taky už koupil a až na jeden LPG vstřik, kterej zůstal otevřenej (vyřešeno přepojením na vedlejší, protože tam použili dva bloky se 4 vstřikama, takže na každou hlavu je jeden rezervní) bez problémů. Jinak motor si nijak neztěžuje
Jsou u toho jiný věci, na co si dát pozor popřípadě po koupi vyřešit, zkus to tady prolízt a určitě na to někde narazíš.
Tažný jsem nezkoumal, zahrádka je asi jednodužší, pokud má auto hagusy, takže stačí jen příčníky, ale i bez nich jsou ve střešních lištách otvory, předpokládám že taky pro zahrádku, ale taky jsem to nikdy nezkoumal, třeba se tady k tomu vyjádří někdo se zkušenostma.

Jsou u toho jiný věci, na co si dát pozor popřípadě po koupi vyřešit, zkus to tady prolízt a určitě na to někde narazíš.
Tažný jsem nezkoumal, zahrádka je asi jednodužší, pokud má auto hagusy, takže stačí jen příčníky, ale i bez nich jsou ve střešních lištách otvory, předpokládám že taky pro zahrádku, ale taky jsem to nikdy nezkoumal, třeba se tady k tomu vyjádří někdo se zkušenostma.
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
KV6 s plynem nemá problém. Ale trošičku bych se bál kupovat cosi takového. Já bych dnes tedy už ZT na běžné ježdění moc nedoporučoval. Leda by to byl nějaký zaručeně suprový kus, což mi toto fakt nepřijde. KV6 motor došly, díly na repasi jsou špatně k sehnání a celé nové motory z číny zatím nikdo nevozí.
Ďakujem za rady, tak pozriem niečo iné radšej.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem se vrhnul na ten můj loupající se lak na střeše.
Zkusil jsem to škrábat plastovou škrabkou, šlo to docela dobře, ale ještě líp to šlo nožem do zalamováku... jdu objednat fólii, která je tak na 97% stejná jak lak a bude střecha v cajku...
https://youtu.be/ATE_tqFEbAE
Zkusil jsem to škrábat plastovou škrabkou, šlo to docela dobře, ale ještě líp to šlo nožem do zalamováku... jdu objednat fólii, která je tak na 97% stejná jak lak a bude střecha v cajku...
https://youtu.be/ATE_tqFEbAE
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
No paráda… tak co to rozbrousit, ale neprobrousit a dát na to nový lak?