Poslední dobou si s Labuťkou užíváme....
.... opravil jsem i práh na levé straně - nebylo to tak hrozné jak na té pravé straně. Menší prorezliny spravil kit

... ne, fakt to nestálo za vyvařování. Zároveň jsem musel poléčit bubáka schovaného pod zadní SPZ.... A když už mi s tím sósed tak hezky pomáhal, tak jsme opravili i přední lem kapoty... no pod mřížkou to bylo už fakt hodně ee...
Další jsem byl nucen opravit vypadlý lanovod v ovládání teploty topení... jak naschvál je to ten nejpitoměji schovaný lanovod, kvůli kterému se musí rozmasakrovat celý ten panel... fakt pecka byla si dát ke dveřím pneumatiky, abych si na ně mohl lehnout a dát hlavu mezi řadičku a středový panela abych viděl co tam kuchám...

.... ale podařilo se....
Pokračování bylo v tom, že mě přestal bavit pasivní tuning v podobě děravého výfuku.... a ejhle kde byl problém... pamatujete na moje vyvařování střední dílu na Kupéčku... tak úplně to samé... tímto tedy dávám palec dolů střednímu dílu od MTS... bohužel

... opět prasklo čelo tlumiče a trubka se bortila dovnitř... tož stačilo to obvařit dokolečka jak kolem trubky, tak pláště... no jak naschvál mi došly těsnění na příruby, takže tuna pasty a na podruhé to těsnilo

... bohužel se ale sósedovi podařilo mi auto z heveru sundat tak parádně, že mi rozpáral ten převařený práh.... prostě ta výztuha na zvedání se odtlačila dovnitř auta a tím se práh otevřel ve spoji... blbý je na tom to, že si za to můžu sám tím, že jsme ten vyvařený plech neohnuli přes lem a jen ho k němu připasovali a přibodovali... a tím to vlastně ztratilo pevnost v příčném tahu

... tak následovala vlastně již třetí etapa hraní si s prahama... tedy narovnat, zavařit, přetřít, zakitovat, přetřít, nástřik vrstvou a ještě jednou... a po pár dnech prošplejchnout práh MLkem...
No a moje nervy... poslední dny Labuť prd topí, chladící kapalina bych aj řekl že ubývá... no a dnes jsem po cestě sledoval, jak se ručka teploty marně snaží vyšplhat na půlku... nepodařilo se jí

.... typuju, že termostat zůstává otevřený a motor se tak v téhle kose nezvládá zahřát... nepletu-li se, že? Hlavně že to jsou tak dva měsíce, co jsem ho měl venku a přemýšlel, jestli ho testnou... ale jen přemýšlel
Pravda je taková, že poslední dobou nezvládám tímto způsobem udržovat v provozu dva youngtimery zaráz... takže...