Jooo tak ty koukáš dokonce po pryžích na obě sezony, to jsem si nevšiml
Jak říkáš, nejlepší budou kvalitní letní a ono mezi náma dá se s většinou ject i v zimě, problém je led a uježděnej sníh, ale to i se zimákama je o hubu, když podle toho nezařídíš styl jízdy
Celoročním bych se vyhnul... V zimě to nefunguje, a v létě taky moc ne.. Neznám člověka kdo by je pochválil... Já sem zasrtance kvalitních zimních (asymetrické vzorky, šípy hučí), nokian,michelin, hankook....
No zas to tak moc nezobecňuj... těch aspektů ovlivňujících hlučnost pneumatik je mnohem víc, než jen tvar vzorku... jak jsem psal, mám tyhle Micheliny a jsou vcelku tiché
... I love K-SERIES ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter
Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Alpiny jsou super, to je fakt. A nokiany hučí jak který, ty starší vzorky bych řekl tolik nehuci jak ty nový. Hanooky jsou taky kus od kusu. A barumky? Čím nižší profil tím víc hrůza, ale 175/65 14 jsou ok, což 185/60 14 říct moc nedá, a 195/50 15 už nejsou vůbec dobrý..