Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
Re: Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
Odkaz na fotečky jak se rozdělává zadní třmen - http://forums.mg-rover.org/showthread.php?t=483590
Večerní kontrola:
Nechávám to i přes noc.... ale už teď toho nelituju, protože je to fakt bez práce. Jednou za dvě hodiny to vytáhnu a malým oceláčkem pošmrdlám a jinak to pracuje samo
Trošku jsem zvědavý jak dopadne to z elektrolýzy, protože zatím je na tom pořád dost černého povlaku...
Nechávám to i přes noc.... ale už teď toho nelituju, protože je to fakt bez práce. Jednou za dvě hodiny to vytáhnu a malým oceláčkem pošmrdlám a jinak to pracuje samo

Tak to pak od tebe beru všechno info,co o tom půjde.Já zatim brzdiče z Fiesty obrousil dráťákem a mam je naložený v hrnci zalitý WDčkem,než na ně dojde řada.Měly by vejít pod 10´ kola a plocha destiček skoro dvakrát větší,než u čtřpístků.Koupil jsem je za 200,- + repas tak do litru.Lepší,než 10 000,- 

MG ZT-T 25K4F 140 kW 245 Nm.
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten přední třmen vypadá fakt dobře, jsem fakt zvědavej jak to nakonec dopadne
Zatím nemám favorita.... na té elektrolýze je blbý to, když ta rez není po celém povrchu stejně rozložená, tak elektrony pak putují cestou nejmenšího odporu a to těmi čistými částmi.... ocet tu rez rozpustí, takže z povrchu sama mizí, kdežto elektrolýza rez přeměňuje na ten černý prášek, což je čisté železo. Ale to se moc neodplavuje a musí se občas mechanicky pomoct.... možná by bylo lepší to před tím vůbec nečistit, aby to pak odpadávalo ve větších kusech. Kvůli tomu, že jsem to před elektrolýzou celkem dobře očistil kartáčem na rozbrusce, tak se mi na hladině ani nedělá takový ten typický napěněný hnus 

Ten ocet je fajn, že to v tom můžeš nechat naložený třeba týden, ale bojím se, že to nebude dobré pro gumová těsnění....
-
- Kontaktovat uživatele:
To nevím,. ale řekl bych, že těsněním to nemůže ublížit, zas taková žíravina to není
Jako neříkám, že by to mělo rozežrat, ale může to nastartovat nějakou degradaci kvality té gumy. Jako že třeba dřív zpuchří.
-
- Kontaktovat uživatele:
To chce nějakýho chemika, aby nám řekl 
Hele nafotil jsem ti ten střeďák

Hele nafotil jsem ti ten střeďák
Supr, tak sem s tím 

-
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu proč je to před tou zadní přírubou zúžený na 47mm
No.... představoval jsem si ho v lepší kondici.... kurnik.... nebo se na to zatím vybodnu a zkusím to naroubovat na tu moju trubičku... Jako kdyby se ti chtělo a šlo to poslat, tak asi jo, ale jestli to má cenu? U těch přírub to je narezlý nepěkně 

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to povrchovka, jen od toho jak to leta stojí na místě, nevím, jak chceš poslat to asi půjde, jen to nebude zrovna levný a já se ho teoreticky nijak moc zbavit nepotřebuju, pořád mám doma 3 auta na který se dá použít, ikdyž jediný ideální je máti 416, tam jde bez jakékoliv úpravy, takže ho určitě vyhazovat nebudu 

Ok.... nebudu to hrotit 

Nic, jdu spát.... zítra ráno z octa vyndám jen brzdovou hadičku a z kýbla jen zbytek měděného drátu
a bude po ptácích.....