III. Mini Race Day 2010
Re: III. Mini Race Day 2010
Tobiasi vem... Doufam ze mas roveri karoserii
Mimochodem, doufam, ze se mi podari ukecat nekoho z Roveristu, aby mne svezl Obzvlaste bych chtel konecne okusit MGF, ale TIckovou sestistovkou bych take nepohrdl Mooooc se tesim
Mimochodem, doufam, ze se mi podari ukecat nekoho z Roveristu, aby mne svezl Obzvlaste bych chtel konecne okusit MGF, ale TIckovou sestistovkou bych take nepohrdl Mooooc se tesim
jo trundo, tak ja te nesvezu, ted sem bohuzel s tezkym srdcem musel zrusit svou ucast ...
MGF a vzpominka na 214Si , ted uz jen ty vzpominky ...
Ahojki ......... pozdrav ze severu , dotankuji , číhnu na oil a přijedu trochu angličáčkovi vypálit svíčky a očíhnout ........
/ blembáka -helmu / hodím do kufru, kdyby náhodou vyšlo tak docela bych se sklouznul na okruhu , ale jestli si najdou v archívu moje extempore před lety na škole smyku na tom kousku bílých hadrů , kam jsem poslal tenkrát moje 2l MI16 docela pod plynem a když vyjel z testovací zóny popředu kufrem , tak mě chtěli docela vykostit...
apropo jede někdo také cestou od Turnova na Jičín a HK ... že bychom dali vláček... ?
/ blembáka -helmu / hodím do kufru, kdyby náhodou vyšlo tak docela bych se sklouznul na okruhu , ale jestli si najdou v archívu moje extempore před lety na škole smyku na tom kousku bílých hadrů , kam jsem poslal tenkrát moje 2l MI16 docela pod plynem a když vyjel z testovací zóny popředu kufrem , tak mě chtěli docela vykostit...
apropo jede někdo také cestou od Turnova na Jičín a HK ... že bychom dali vláček... ?
Marve, to snad ne Jede aspon ten Karel? Ja se na to tak tesim takovou dobu a toto?
ja se taky tesil, protoze u dalsich srazu co uz maji termin, tak vim, ze se tam nedostanu, a ted mi padlo i tohle
MGF a vzpominka na 214Si , ted uz jen ty vzpominky ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Teďka mi psal Jeytee, že by se rád dostavil, a poprosil mě abych Vám to kuci dal v povědomí (asi kdybyste někdo jeli z Prahy...).
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Proč to tady vlastně nenapíše sám? Předpokládám, že ti nepsal dopis, takže připojení nejspíš má.
-
- Kontaktovat uživatele:
Na jeho žádost mu byl zrušen účet včetně všech dřívějších příspěvků.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takže nad námi jednoduše zlomil hool ... ale ať si trucuje, když ho to baví.
Já taky nedojedu,páč jsem prodal raketu,zbyly mě jen výfuky,chtěl jsem na Triumphu,ale musím na zájezd.Takže kdyby někdo měl zájem,věnoval bych mu záloho 500 kterou jsem zaplatil,doplatil by 500 a může se zúčastnit ostrého závodu.A nehlaste se všichni!
Marvine, to me mrzi minule to s vama bylo super.
Donutile: cozeto? Tesil sem se na srovnani sil. Ty jsi prodal ztcko???
Teda panove, nejak se nam to rozpada
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
tobias píše:Marvine, to me mrzi minule to s vama bylo super.
Jj už je fuč, taky mě zajímalo srovnání na sprintu těžkého, ale silného ZT se zadním náhonem a slabou předokolkou, ale zato odost lehčí 600kou...na druhou stranu možná lepší, stejně by mě akorát fouklo těsnění, nebo rozpadla převodovka a dusil se prachem
2x Rover 620ti
Tak jsem doma a musím říct, že jsem si to opět velice užil. Až na to, že sme tam byli 2, slovy DVA rovery, který jeli závody...teda celkově nás bylo asi 5, ale i tak je to po loňsku zoufalá účast.
Ale tak jako tak to bylo super a takhle si zablbnu zase až za rok a takhle sem si to užil hlavně díky ostatním. Takže děkuju
Ale tak jako tak to bylo super a takhle si zablbnu zase až za rok a takhle sem si to užil hlavně díky ostatním. Takže děkuju
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Upřesním Tobiase....JEDEN Rover a JEDNO MG v závodě, další kolega s modrou 200 se přidal na volné jízdy, Trunda spolu s dalším ( jméno mi bohužel vypadlo - jména mi dělají problémy ) přijeli alespoň na čumendu , a potom jsem tam potkal kolegu s F, kterému v účasti zabránilo těsnění pod hlavou.
Je fakt, že neúčast Rourek v závodě a jízdách mě překvapila - diskuzi jsem tolik nesledoval ( věnoval jsem se přípravě ), ale měl jsem pocit, že to vypadalo na hojnější účast. Že by Roverákům nechyběl adrenalin ? Asi na tom něco bude - dobrá, Rover je tulák a ne zavodník ,ale co MG ?? Tam to vidím jako zradu na duchu značky !
Ale vážně. Akce výborná po všech stránkách, (i když jsem Tě Tobiasi nepojel ), známých tváří, které jsem rád viděl, tolik, že mi ani na všechny nezbyl pořádně čas a spousta nových, které jsem poznal.
Jen dodám, že naší kategorii jako překvapení vyhrál Tobias kombinací šikovných rukou a silného, rychlého vozu s dvouvteřinovým náskokem před dalším.
Pro zajímavost, na třetím místě skončil po nepovedeném 2.kole Fokus RS (asi 340k a přes 500mk) , který to 1.kolo dal za 2:06,949.
Tobias měl to lepší kolo za 2:07,635......
Mě osobně se moc líbil v závoďácích Fiátek 600 v dobové úpravě Abarth - pošušňáníčko.
III. Mini Race Day je mrtev, ať žije IV. Mini Race Day 2011 !
Je fakt, že neúčast Rourek v závodě a jízdách mě překvapila - diskuzi jsem tolik nesledoval ( věnoval jsem se přípravě ), ale měl jsem pocit, že to vypadalo na hojnější účast. Že by Roverákům nechyběl adrenalin ? Asi na tom něco bude - dobrá, Rover je tulák a ne zavodník ,ale co MG ?? Tam to vidím jako zradu na duchu značky !
Ale vážně. Akce výborná po všech stránkách, (i když jsem Tě Tobiasi nepojel ), známých tváří, které jsem rád viděl, tolik, že mi ani na všechny nezbyl pořádně čas a spousta nových, které jsem poznal.
Jen dodám, že naší kategorii jako překvapení vyhrál Tobias kombinací šikovných rukou a silného, rychlého vozu s dvouvteřinovým náskokem před dalším.
Pro zajímavost, na třetím místě skončil po nepovedeném 2.kole Fokus RS (asi 340k a přes 500mk) , který to 1.kolo dal za 2:06,949.
Tobias měl to lepší kolo za 2:07,635......
Mě osobně se moc líbil v závoďácích Fiátek 600 v dobové úpravě Abarth - pošušňáníčko.
III. Mini Race Day je mrtev, ať žije IV. Mini Race Day 2011 !
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Tak pro všechny co tam nebyli, aby zhruba věděli o co přišli: http://www.youtube.com/watch?v=nJT9RF6gJoI