Upřesním Tobiase....JEDEN Rover a JEDNO MG v závodě, další kolega s modrou 200 se přidal na volné jízdy, Trunda spolu s dalším ( jméno mi bohužel vypadlo - jména mi dělají problémy

) přijeli alespoň na čumendu

, a potom jsem tam potkal kolegu s F, kterému v účasti zabránilo těsnění pod hlavou.
Je fakt, že neúčast Rourek v závodě a jízdách mě překvapila - diskuzi jsem tolik nesledoval ( věnoval jsem se přípravě

), ale měl jsem pocit, že to vypadalo na hojnější účast. Že by Roverákům nechyběl adrenalin ? Asi na tom něco bude

- dobrá, Rover je tulák a ne zavodník

,ale co MG ?? Tam to vidím jako zradu na duchu značky !
Ale vážně. Akce výborná po všech stránkách, (i když jsem Tě Tobiasi nepojel

), známých tváří, které jsem rád viděl, tolik, že mi ani na všechny nezbyl pořádně čas a spousta nových, které jsem poznal.
Jen dodám, že naší kategorii jako překvapení vyhrál Tobias kombinací šikovných rukou a silného, rychlého vozu

s dvouvteřinovým náskokem před dalším.
Pro zajímavost, na třetím místě skončil po nepovedeném 2.kole Fokus RS (asi 340k a přes 500mk) , který to 1.kolo dal za 2:06,949.
Tobias měl to lepší kolo za 2:07,635......
Mě osobně se moc líbil v závoďácích Fiátek 600 v dobové úpravě Abarth - pošušňáníčko.
III. Mini Race Day je mrtev, ať žije IV. Mini Race Day 2011 !
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.