Uf...
Přední brzdy jsou na autě, vypadá to parádňácky

Ale budu muset asi ještě odvzdušňovat a taky zřejmě vyměním jeden čep. Jeden z čepů na brzdiči je s takovou gumovou objímkou uvnitř, ale na jednom z brzdičů je to moc tuhý a desky dost drhnou. Tak ho asi nahradím obyčejným, akorát že to bude mít větší vůli. A nebo z toho tu gumku sundám.
Na zadní brzdy vůbec nedošlo. Auto jsem musel omýt a pak jsem valil za strýcem přezout nové papučky. Vzal jsem sebou olej, který jsem tam vyměnili hezky na zvedáku. Sranda byla, že když jsme se jali přezouvat, tak nešel vzduch.... a ono to bylo tím, že nebyl kompresor

Tak strýc ještě naháněl kolegu, který si ten kompresor půjčil domů. Se to celkem natáhlo. Navíc sundavat a nasazovat ty nízkoprofiláky je docela mor. Nicméně podařilo se a papučky to jsou moc hezké

Brzdy si zatím sedají, takže nemůžu posoudit jejich kvality, pneumatiky jsou sice v zatáčkách trošku gumovější, jak ty staré "slicky", ale jinak spolehlivě drží. Ale taky se mi to těžko posuzuje, protože jsem si přes zimu odvykl na ten trošku "jiný" podvozek

Pár foteček a jak to vypadá na Kupéčku i s novýma pneumatikama, tak to vyfotím zítra