Ahoj všem Roverfandům,předem bych chtěl poděkovat všem,co se zúčastnili této akce,která mě stála dost úsilí a času,bohužel je mou poviností jako organizátor reagovat i na reklamace.
Tímto chci vysvětlit prvního šodka,který se vyvrbil v muzeu Landek---přes půl roku jsem komunikoval s paní,která má toto na starosti a vše bylo domluveno dle představ zákazníka i muzea.Šok přišel v momentě,kdy jsem šel vyřídit lístky tak jak bylo domluveno a seděla tam paní která mi oznámila,že nám lístky prodá jen hromadně a že mám přinést peníze za všechny dohromady-dál už víte co se dělo.
Druhá reklamace byla na čekací dobu v restauraci Dřevjanka,kde mi majitel přiznal,že byla jejich chyba v tom,že jim vypadl nečekaně číšník.
Bohužel větší chyba byla v nás a to z důvodu,že formulář na jídlo nevyplnila minimálně polovina lidí co jedli i když jsem vás o to žádal.
Bylo vydáno přes 70 jídel všeho druhu (po dnešní návštěvě restaurace,kde jsem se zastavil,abych zjistil,jestli bylo vše v pořádku).
Tady vám dávám kopii zpracovaného formuláře a myslím,že každý dokáže spočítat jedna a jedna a zjistí,kde je chyba.
Bylo připraveno asi 20 porcí navíc pro lidi,co přijedou nečekaně.
Vidíte zde,že nesedí ani počet jídel s přílohami
Oběd v Dřevjance:
- polévka 28x
- kuře s anglickou 10x
- tajemství dřevjanky 16x
- vepřové ražniči 5x
- příloha vařené brambory 6x
- příloha opékané brambory 22x
- jiné jídlo:
---- Pítrs chce 2x bezmasé
---- René chce Hermelín v bramborovém těstě + Vepřový řízek ONDRÁŠ
---- majorus asi 3x něco jiného dle nabídky
Toto tady dávám,aby se příště předešlo takovéto situaci i při ostatních akcích.
Všem ještě jednou děkuji za vaši účast a že jste si našli čas na tuto akci.Děkuji Roveráci.