Jako nový majitel tohoto vozu si dovolím pokračovat v započatém tématu. Předně bych chtěl Range Roverovi poděkovat za korektní jednání. Nákup jsem provedl dosti impulsivně - skoro jako nákupy všech mých vozů, a tak cesta tam vlakem tzv. na kukačku navázala na cestu zpět domů Roverem. Chudák Range Rover si sotva stihl vystěhovat svoje věci. Po řadě Land Roverů je toto můj první Rover. Vztah k anglickým vozům jsem měl odjakživa a nějaký koncern (Škoda, VW apod.) by pro mě rozhodně nebyl řešením. Auto budu používat denně a už teď se na to po prvních 500 km těším. Zítra jdu nechat vychytat tři malé drobnosti, o kterých jsem věděl již od Range Rovera při nákupu - doplnění klimatizace, nefunkční el. couvací čidlo a zlobící čudl na zavírání okna řidiče. Jelikož je můj Land Rover na delší čas na dílně, zařadil jsem Rovera rovnou do služby. Níže posílám alespoň jedno rychlé foto po dovozové očistě, aby měl původní majitel dobrý pocit, že se o stroj budu dobře starat
Už jsem si pročítal několik témat od místních uživatelů, kteří rozumí Roverům 100x více než já a budu moc rád, když budu mít nadále možnost čerpat z vašich rad a zkušeností i do budoucna.
A pokud můžu mít hnedka prosbu sotva jsem se na vaše fórum zaregistroval - nemá někdo tušení, jak náročné je dodělat tempomat do Roveru 75 a zda je kabeláž ve všech vozech již připravena nebo je nutné dodělávat i tuto?
A kdyby někdo věděl o pěkném zachovalém světlém koženém interiéru - resp. se mi jedná o sedačky, vůbec bych se nezlobil.
Děkuji všem a přeji z Východních Čech pěkný den.
Ahoj Benjamin