kontrolka airbagu - zlý kontakt na riadiacej jednotke?

Odpovědět
norbert

kontrolka airbagu - zlý kontakt na riadiacej jednotke?

Příspěvek od norbert » pát srp 19, 2016 14:44

Zdravím, svieti mi kontrolka airbagu na R75 CDT. Bol som na diagnostike u jedného autoelektrikára a diagnostika vypísala tri chyby v komunikácii na lavej strane, cize az tri airbagy nekomunikujú. Teoretická úvaha je taká, ze by to mohol byt konektor na riadacej jednotke. Viac sa neriešilo, lebo som nebol objednaný, zaplatil som 20 eur slovenských a som tam kde som bol. Údajne k riadacej jednotke airbagov je ťažké sa dostať a na niektorých autách je treba rozrezať koberec alebo prácne všetko vybrať. Kde vlastne je tá riadiaca jednotka v R75 a co treba vymontovat aby som sa k nej dostal? Zatial mam skúsenosť len s odpojením žltého a modrého konektoru pod sedadlom spolujazdca (keď som ho vyberal), a viem, že treba pockat najmenej 10 minút po odpojení baterky, kým sa odpoja tieto konektory. Predpokladám, že pri konektoroch na riadiacej jednotke airbagu nebude potrebný iný postup, ak sa teda k nej dostanem. Alebo sa mýlim? Mám aj manuál pre svojpomocné opravy 75, ale tam je pred zásahmi do airbagu výstraha, že v prípade problémov treba ísť do servisu, takže tam sa človek na túto tému nič nedozvie. Ďakujem za radu.

lenham3
Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz

Re: kontrolka airbagu - zlý kontakt na riadiacej jednotke?

Příspěvek od lenham3 » pát srp 19, 2016 20:54

Jednotka je pod stredovym panelem mezi radici pakou a rucni brzdou ,bude asi spatne jednotka

norbert

Re: kontrolka airbagu - zlý kontakt na riadiacej jednotke?

Příspěvek od norbert » ned srp 21, 2016 11:00

Dakujem za odpoved, skusim sa tam dostat.

Odpovědět