Ahoj lidi, potřeboval bych sehnat někde motorek do stěračů (v režimu cyklu se nevrací zpět), středový panel jak se s ním ovladá topení atd, tak se mi protáčí regulátor polohy (jestli chci větrák na nohy na sklo atd) - ve vnitř je rozlámáný. Dále mi někdo šlohnul znáčky, boční a přední. A ještě bych potřeboval do zadu plato do kufru. Nemáte někdo něco z těchto věcí ? Jak se mohou pohybovat ceny těchto n.d. ? Na netu jsem našel vrakoviště všechno kolem Prahy a já jsem z Mikulova (jižní morava)
Děkuji za každou reakci.
Mirek
Znáčky, motorek do stěračů, středový panel- 214 r.v.98
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Znáčky, motorek do stěračů, středový panel- 214 r.v.98
Vrakoviště a náhradní díly, seženeš na moravě buď v Jeseníku(díly posílaj autobusem- např linka Jeseník-Brno jezdí myslím třikrát denně), nebo u človíčka, kterej si tady na fóru říká patriknoha a ten je někde od zlína, nebo tam někde.
Na toho patriknoha kontakt nemám, protože on ani na fóru nějak moc nekomunikuje, spíš se jen tak na nějakej inzerát ozve něco ve stylu: mám to, napiš osobku.
Telefon do Jeseníku je 603269750.
Na toho patriknoha kontakt nemám, protože on ani na fóru nějak moc nekomunikuje, spíš se jen tak na nějakej inzerát ozve něco ve stylu: mám to, napiš osobku.
Telefon do Jeseníku je 603269750.