Volné řazení R620 - vyřešeno
- Roman620ti
Volné řazení R620 - vyřešeno
Tak mě napadlo to sem napsat...už na srazu sme řešili volné řazení u 600vek, bylo nás tam hned několik. Dlouho mě to sr*alo, že silver má tu řadící páku volnou a řadilo se tam bez odporu a bylo to takové nesympatické. Tenkrát sem rozebral celou kulisu a nic nezjistil, že by bylo špatné. No a nedávno sem se tak válel pod autem a zase koumu táhla zespodu a najednou vidím, že mám hrozně velkou vůli mezi táhlem řazení a čůrem z převodovky. Musí se sundat akorát pojistnej plechovej kroužek, který schovává pružný čep. Stačí ho vyklepnout kladívkem a táhlo lze sundat. Udělal sem si nový, nepatrně větší čep o průměru 8mm, lehce pilníkem zvětšil tvar v tahlu a vše složil. Teď už je řazení tužší a klade odpor. Tak snad to vydrží, udělalo mi to velkou radost 

2x Rover 620ti
Re: Volné řazení R620 - vyřešeno
JO taky to teť předělávam tak dam vědět jak to dopadlo:)Ten pružnej mi nešel vyndat.A stale nejde.Je asi přirostlej.Ja si budu předělavat všechny pohyblive časti tahel asi z silonu.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
Re: Volné řazení R620 - vyřešeno
Ahoj, dal jsem si na čas a po 2 letech jsem zpátky s dokončeným produktem.Více informací najdete v inzerátu na stránce prodám:viewtopic.php?f=18&t=5801seba píše:JO taky to teť předělávam tak dam vědět jak to dopadlo:)Ten pružnej mi nešel vyndat.A stale nejde.Je asi přirostlej.Ja si budu předělavat všechny pohyblive časti tahel asi z silonu.

Miluji Rover Club. T16 turbo power.