Ano ano, pořádně si na zimu dobijte baterie. Dnes jsem zůstal "trčet" v Prostějově a bezradně jsem přemýšlel co s tím může být. Baterie se zdála OK - ventilátor běžel naplno, hudba hrála, okna jezdily, světla svítila, centrál také bez problémů, ale jakmile se mělo startovat tak nic (i při všech vyplých zařízeních)

Zničeho nic - ikdyž jsem předtím jezdil vesele sem a tam - to nechtělo nastartovat, ba ani kontrolky neproblikávaly, jak mi to nědalo v jiných autech, při nedostatku "šťávy v baterce" v momentě startování. Zkontroloval jsem všechny potřebné pojistky, uchycení kabelů baterie a kabelů u startéru, ale vše se zdálo být ok... Tak už jsem si říkal, že se odpekl startér

navíc mi u toho pěkně pršelo, stmívalo se a nechtělo se mi se v tom dále přehrabovat. Zavolal jsem do pojišťovny, za dvacet minut přijela odtahovka a už jsme se vezli - já i můj Rouvřík

asi zatím nejekonomičtější jízda v mém životě se spotřebou 0 l / 100 km

doma mi ho pěkně složili, přinesl jsem si nabíječku, na chvíli připojil a hurá... ono to startovalo

Prostě už je zima a popojíždění po městě to moc nedobíjelo...
Takže doporučuji připojit Vaše tuláky k nabíječkám (pozor na vydělávání baterií z auta) a mezitím zkontrolovat provozní kapaliny. Aby se Vám nestalo, že v momentě kdy budete potřebovat nutně odjet, zůstanete sedět doma, ne-li ještě hůře někde daleko od domova a civilizace

Přeji pěkný začátek zimní sezóny