palivové čerpadlo v nádrži
palivové čerpadlo v nádrži
palivové čerpadlo v nádrži začalo naříkat a zadřelo se.Má někdo s tímto problémem zkušenosti?
R 75 CDT
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: palivové čerpadlo v nádrži
Zkušenosti nemám, ale je to typická závada, právě proto tankuju už když stav nádrže klesne na 1/4. Jízda na rezervu je něco co moje auto snad nikdy nezažije, doufám...
Jinak zkušenosti budem postupně nabírat všichni a patří za to "dík" pánům poslancům ve sněmovně, kteří včera zas odhlasovali zvýšenej podíl pampelišek v palivu.

Jinak zkušenosti budem postupně nabírat všichni a patří za to "dík" pánům poslancům ve sněmovně, kteří včera zas odhlasovali zvýšenej podíl pampelišek v palivu.

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Schválně jsem se podíval na výsledky hlasování o tomto zákonu -- ČSSD, KSČM, SZ, KDU-ČSL a TOP09 svorně hlasovali prakticky všichni PRO. Jen pár nezávislých a několik málo poslanců ODS bylo PROTI. O "organizaci" (čti: diletantství) současné ODS navíc dost vypovídá to, že neměla jednotnou strategii, každý si hlasoval jak chtěl (na rozdíl od ostatních) a víc jak polovina jejích poslanců nehlasovala vůbec (jednoduše se na to vysrali
). Pro mě jako pro řidiče a provozovatele vozidel (tzn. štědrých kasiček na peníze do státního rozpočtu) nemůže být žádná ze současných parlamentních (nebo spíš dementních
) stran volitelná.

-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně o tomhle jsem se ráno bavili v práci, máš můj plnej souhlas Ondro.
Mimochodem právě jsme překročili magickou hranici 6666 příspěvků v sekci Rover 75!
Mimochodem právě jsme překročili magickou hranici 6666 příspěvků v sekci Rover 75!
mam, dokazal som jazdit aj ked nebolo funkcne, ale mal som stale aspon 1/2 nadzre nafty, kupoval som ho jazdene za 20,-€ jediny problem pri vymene su stvrdnute hadicky s ktorymi je to vsetko tam pospajane, inac pohodka...lerak píše:palivové čerpadlo v nádrži začalo naříkat a zadřelo se.Má někdo s tímto problémem zkušenosti?