Tlumice na kombi
Tlumice na kombi
Jak jsem menil letni kola tak jsem si vsiml ze mi tecou zadni tlumice a ze je budu muset v nejake dobe vymenit. Podle katalogu jsou samozrejme pro kombi vsechny jak predni tak zadni od sedanu rozdilne. Na kombi se ovsem schani o dost hure nez na sedan. Proto by mne zajimalo jestli uz nekdo neresil tlumice na kombiku. Nekde se uvadi tlumice pro vsechny motorizace a karoserie stejne. Tak bych chtel mit jasno z neci zkusenosti.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tlumice na kombi
Neřešil, akorát sem se na štítku pod zadní sedačkou díval co tam patří. Koukal jsem teda na pružiny ale tlumiče tam jsou napsaný taky. Mimochodem, jaký tam máš napsaný ty?
No predni PS a JS a zadni H pokud se bavime o tlumicich. Prave si myslim ze ten zadek v mem pripade by se mohl pouzit ze sedanu protoze vahovy rozdil neni nijak velky a ja v aute nic nevozim tak by to na nejaky komfort nebo jizdni vlastnosti vliv mit nemelo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně to tam mám taky. Pružiny mám RG(oranžový). Musím se ale přiznat že nevímco to FRONT RH a FRONT LH znamená.. Jsou to teda tlumiče?
No ty pismena PS-JS je oznaceni tlumicu a taky pruzin. A jeste se uvadi i ta barva. Je takova tabulka kde se uvadi i konkretni cisla.

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky!
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
FRONT RH a FRONT LH znamená ,znamena Predni prava strana a predni leva strana jinak u tourera v zadu jsou dva druhy bud normalni nebo samovyrovnavaci podle zatizeni
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo my máme právě ty NEsamovyrovnávací.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Tak normalni plynaky neni problem sehnat ,samovyrovnavajici taky ne ale tam je cena nekde jinde....