stahovačka zadního okénka R75 Tourer
-
- Kontaktovat uživatele:
stahovačka zadního okénka R75 Tourer
Mám dotaz,
nesetkal se někdo s tím jak je řešená stahovačka zadních okýnek na R75 sedan nebo tourer? Mám na jednom okně už od koupě vymotaný obě lanka(zlomila se tam nějaká plastová pojistka/zarážka co jistí ty lanka proty vymotání), motorek běží normálně, asi je to nějak zajištěný ale okno drží ve své poloze normálně. Neřešil někdo jak tam jsou ty lanka namotaný a co všechno je třeba koupit aby se to dalo opravit?
nesetkal se někdo s tím jak je řešená stahovačka zadních okýnek na R75 sedan nebo tourer? Mám na jednom okně už od koupě vymotaný obě lanka(zlomila se tam nějaká plastová pojistka/zarážka co jistí ty lanka proty vymotání), motorek běží normálně, asi je to nějak zajištěný ale okno drží ve své poloze normálně. Neřešil někdo jak tam jsou ty lanka namotaný a co všechno je třeba koupit aby se to dalo opravit?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: stahovačka zadního okénka R75 Tourer
Haynes to určitě zná ... sice tam bude nejspíš popsané řešení výměnou stahovačky za novou, ale měly by tam být obrázky, jak to uvnitř vypadá. Škoda, že jsi nenapsal před víkendem, byli jsme u vás v podhůří.
-
- Kontaktovat uživatele:
Do haynese jsem se na to už díval (pravda že dnes už si to moc nepamatuju) ale kdyby to tam bylo popsaný dostatečně, už bych se do toho dávno pustil. Já jsem se na to díval i v jeseníku na rozdělaných dveřích. Tam je problém ten, že tam jde vidět uplný hovno a ten kdo přesně neví jak to krok po kroku udělat si s tím asi moc neporadí. Asi budu muset vytáhnout svou čínskou minikameru, svou čínskou minibaterku a s rukou zlomenou do víc než pravýho úhlu si ten mechanizmus(kterej je ke mně pomyslně zády a za rohem) natočit.
-
improvizace
-
- Kontaktovat uživatele:
Nasral jsem se a celý jsem to rozdělal, jakmile jsem to vydělal ven bylo to naprosto jasný. Stahovačka je na sračky ale uplně totálně, plast to absolutně nezmákl, předchozí majitel to skoro určitě věděl a vzhledem k ceně stahovačky(313 GBP) se mu to asi nechtělo řešit. Musím říct, že to bylo zafixovaný celkem slušně(žádná prasečina), takže spadení okýnka naštěstí nehrozilo.
Mám objednanou jinou stahovačku, tak uvidíme až dorazí.
Jinak tam žádnej zádrhel vůbec nebyl, stačilo jen se nebát.
Mám objednanou jinou stahovačku, tak uvidíme až dorazí.
Jinak tam žádnej zádrhel vůbec nebyl, stačilo jen se nebát.
-
- Kontaktovat uživatele:
Problém zcela vyřešen, vyměněno za jinou stahovačku. Absolutně žádnej problém, jen mi zůstal jeden funkční motorek navíc, z toho asi udělám pohon na gril (letní opíkačková sezóna se blíží).
Opět ale musím pět superlativa na jednoho prodejce Rover dílů z Jeseníku(každej asi ví koho mám na mysli), kterej mi tu stahovačku prodal za devítinu ceny novýho dílu a ještě mi to dovezl až pod nos. Prostě opět jednání a ceny, který člověka potěší!

Opět ale musím pět superlativa na jednoho prodejce Rover dílů z Jeseníku(každej asi ví koho mám na mysli), kterej mi tu stahovačku prodal za devítinu ceny novýho dílu a ještě mi to dovezl až pod nos. Prostě opět jednání a ceny, který člověka potěší!
Njn, skoda ze onen prodavajici tam ma prd na hranaty roverky 

-
- Kontaktovat uživatele:
no má tam na ně myslím kola 

jj Jesenik je nejvic..dobre jednani super ceny a vetsinou to doveze aji k nam do okoli ..Moravska Trebova jezdi pravidelne a kdyz ne posle to po autobusu ....

-peace and love-
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A jsou hranatýTommi_82 píše:no má tam na ně myslím kola

ahoj , moj rover má vzadu kliky a kupil som si z vrakoviska riadiacu jednotku k vodicovy a zadne riadiace jednotky na stahovanie okien taktiez cely mechanizmus do oboch zadnych dveri..problem je ,že k tomu nemám pin-y do riadiacich jednotiek a taktiez do motorka..
neviete mi niekto poradit kde by som to zohnal popripade plus nejaku schemu zapojenia alebo popripade nejake foto ako to máte vy?
neviete mi niekto poradit kde by som to zohnal popripade plus nejaku schemu zapojenia alebo popripade nejake foto ako to máte vy?
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
nikto naozaj nic?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jsem to původně vůbec nepochopil ... jasně, že rover má vzadu kliky, všechny dveře mají kliky 
Schémata najdeš v RAVE a pro díly buď kontaktuj vrakoviště, nebo si je objednej z UK.

Schémata najdeš v RAVE a pro díly buď kontaktuj vrakoviště, nebo si je objednej z UK.
aha napísal som to zložito.. no jená sa mi o prerábku zadných dverí..chcem aby to šlo stahovať elektricky, teraz je tam klika čiže stahuje sa to ručne ..a mám už kúpeny motor so všetkým aj riadiace jednotky(tlačitka na stahovanie) no mojím problémom je že musím natiahnuť káblovanie a nemám k tomu pin-y ktore strčím do motorku a do riadiacej jednotky a taktiež by bolo dobré získať k tomu schému zapojenia aby som vedel ktorý kábel ide kam..
Andern nevieš mi poslať link pls na Rave? ja vobec nepoznám stránky kde hladať..som v tom prakticky nový
Andern nevieš mi poslať link pls na Rave? ja vobec nepoznám stránky kde hladať..som v tom prakticky nový
http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID002033 može byť toto ono?