spárování centálu na klíči když nemám kod ??
spárování centálu na klíči když nemám kod ??
ahoj chlapi mam problém,mam jeden klíč na něm jede imobilizér v poho jen mi to ale blika když mačkám centrál ale nic se neděje.nevíteněkdo jak mám postupovat abych skamarádil klíč a jednotku?otvírání klíčem mě pěkně nebaví.Děkuji za pomoc
Re: spárování centálu na klíči když nemám kod ??
Já bych odpojil baterku, po 5ti min. ju zapojil. Po zapojení zmáčkneš 4x DO a ono se to chytí.
Mne sa takto nechytili kluce,obe mi blikali do jedneho som skusil dat aj novu baterku ale nic nakoniec som si kupil univer.central na DO a z neho som pouzil riadiacu jednotku. Mam sico ovladac navyse,ale funguje to.
jak to myslíš že univerzální dalku.?taky to tak klidně udělám ale jak to udělat?popiš to prosím podrobněji.diky
uf no kupis si central na DO teda ak si kupis alarm...je to jednoduchsie ale alarmy su drahsie, ak si kupis central na do treba ho trochu upravit...na droty ktore napajaju motorceky musis zapojit cez diody dve relatka ktore ti budu spinat to co potrebujes, alarmy maju relatka uz v sebe treba to len spravne zapojit... Potrebujes rozobrat dvere a najst tri droty ktore spinaju otvaranie a zatvaranie je to cierny dve dalsie ale uz nepamätam ake, da sa to najst vo zväzku asi 6-7 drotov co idu od zamku. Potom vyberies vypinac svetiel a mozes si dat dole aj ten cierny plast.kryt nad pedalmi a musis najst tie tri droty tam kde vystupuju zo stlpika pod pristrojovkou. A na tie droty zapojis central resp.alarm jedno rele bude spinat odomykanie a druhe zamykanie, tam najdes aj napätie na napajanie centralu. Neviem to popisat jednoduchsie, mne to takto funguje perfektne, zapina mi to aj toverensky alarm co mam v aute,tak ako ked zamknem auto s klucom..uff asi vsetko.