Zná ho někdo?
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zná ho někdo?
jen vím, že ho nabízí už nějaký to pátek.
počítej s tím, že to koupíš a hned dáš cca. 20 tkč do různých oprav /nezávislého topení, mlhovek, klimy, stahování dveří, různě../
Jinak co vím tak majitel brněnského Rover servisu David (Autoservis DS Bratislavská) říkal, že toho svého bude prodávat, tam je ale cena vyšší, zase ale má vše vyměněno, auto je jako nové (přemýšlel jsem o něm, s těmi v bazarech nesrovnatelné).
doporučím vidět alespoň 10 aut než něco koupíš, abys měl srovnání výbav, jak to má jet ap.
počítej s tím, že to koupíš a hned dáš cca. 20 tkč do různých oprav /nezávislého topení, mlhovek, klimy, stahování dveří, různě../
Jinak co vím tak majitel brněnského Rover servisu David (Autoservis DS Bratislavská) říkal, že toho svého bude prodávat, tam je ale cena vyšší, zase ale má vše vyměněno, auto je jako nové (přemýšlel jsem o něm, s těmi v bazarech nesrovnatelné).
doporučím vidět alespoň 10 aut než něco koupíš, abys měl srovnání výbav, jak to má jet ap.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hmm ... Inspection měl absolvovat před 1800 km. Asi pečlivě servisované ... tipuju, že vůbec netuší a neřeší, co po něm to auto chce.
Taky ty repráky v tom zadním platu ... vzor citlivé zástavby
Taky ty repráky v tom zadním platu ... vzor citlivé zástavby

Proto musel asi dát pryč roletku... Nebo jsem slepej?
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě to napadlo, že ji dal možná pryč, ale na obr. 5-7 je vidět, že je zatažená, takže to tam nějak poskládal. Taky -- co by dělal s dírou po roletce?
-
díky za info, dávám ruce pryč
Austin: a nějaký kontakt nebo info na auto od davida? jinak je možné že se známe, pokud se motáš kolem mini. Já sem Radek, zelený mini 1.0

Austin: a nějaký kontakt nebo info na auto od davida? jinak je možné že se známe, pokud se motáš kolem mini. Já sem Radek, zelený mini 1.0

-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.autoservis-ds.cz/kontakt (David Švihálek)
Zdárec, tak koukám, že můj mazel co jsem ho měl cca před dvěma roky už je na prodej...:-/ Nový majitel si ho koukám dolepšil(ironie) dle svého...:-/ A originalita mu tak slušela... Každopádně věc každého... Ty kola jsem tam dával ještě já. Jinak byl origo stav... Tenkrát jsem ho prodával z důvodu koupě jiného přibližovadla, poněvadž jsem potřeboval tahat těžký přívěs, tak jsem nechtěl trápit mazla 75..
U mě se měl (troufám si říct) báječně..
Nic mu nechybělo, ba naopak.. Dělal jsem Go přední nápravy, brzdy, oleje... atd.. Jediné na co mi nevyšel čas s opravou bylo webasto:-/ Ale co dělal nový majitel to fakt neřeknu... Jinak auto jezdilo parádně, řadilo, spojkovalo, brzdilo a svítilo.. Sedačky topily.. Klima klimovala..
Tak snad mu u někoho bude stejně dobřě jako tenkrát u mě..
Ale pozorně koukat, já neprodávám...!!! 

- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ano, známe seRadek11111 píše: jinak je možné že se známe, pokud ...
však se třeba zase uvidíme na vánočním Mini večírku v prosinci v garáži u O.T. (pozvánka asi bude na mini fóru)
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97