Čerpadlo posilovače řízení
Čerpadlo posilovače řízení
Dneska jsem na Kupecku konecne rozdelal nahon cerpadla, abych zjistil puvodce divneho bruzeni, ktere meni intenzitu se zaberem posilovace do kol... a bohuzel neni to kladka (ta se zda byt v skvelem stavu), ale co jineho nez cerpadlo... co myslite... znamena to, ze je KO? Nebo by se dalo nejak zrepasovat?
Re: Čerpadlo posilovače řízení
Zkus vyměnit olej, možná už je starý a tvoří nějakou pěnu, nebo je zhoustlý a za studena se špatně plní čerpadlo.
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Jo.Někdy pomůže výměna oleje.Raději 2x.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Ok.... no ja to tam kolem toho cerpadla mam hodne potecene, ale kapaliny tam mam dostatecne, takze asi to bude potrebovat revizi a zaroven vymenit olej... ale kdy ja to budu delat? 

Nebo ti to netěsní a dostává se tam vzduch který dělá pěnu a pak zvuky, já to tak měl.Ale je to vidět v nádržce když motor běží že tam nepřitéká červená ale s bublinkama světlejší..
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
Tak to na to kouknu... to by klidne mohlo byt... ale tu kapalinu bych teda taky vymenit mel... co bys doporucil koupit? Dneska jsem Kupeckem jel do prace a to teda ze zacatku delalo i to, ze posilovac vynechaval... a ty zvuky jsou fakt priserny 

A nemels zamrzlou vodni pumpu jestli to mas propojeny se servem?ta by ho zastavila. ty mas stejnou pumpu jako ticko ne?
Ee.... pumpa s cerpadlem posilovace nema nic spolecneho... ja nemam turbo, mam K-Series... a teplotou to taky neni, protoze s tim mam problem uz od podzimu 

Sem se sem dostal az tet. Jo tak asi jediná možnost že se zavzdušňuje nebo zadírá, ale to se zadře když běží nasucho, spíš se zavzdušňuje. Já myslel že máš stejnou jako na Ti. u ty 1,6..Jakou tam máš pumpu?
Jinak já když mi to teklo tak sem tam lil starlina a vozil sem pár lahví v kufru.No a když jsem si to pretesnil tak sem tam nalil ten starline co sem zrovna mel a jezdim s tim uz jak dlouho-super servokapalina. DDDDDDD STAR LINE zije DDD
Starline? ....bojim bojim
.... Myslim ze je to cerpadlo fakt jiny, pac jsem kdysi koukal na to tvoje tesneni a prave ze jsem zjistil, ze mi je k nicemu.... Pres den kouknu na rimmera...

Myslím, že bez obav tam můžeš nalít tento olej
Taky se chystám na výměnu, takže jsem se ptal asi čtyř mechaniků, všichni používají Dextron do automatických převodovek - pokud se nejedná o novější typ auta s čirým olejem.
Taky se chystám na výměnu, takže jsem se ptal asi čtyř mechaniků, všichni používají Dextron do automatických převodovek - pokud se nejedná o novější typ auta s čirým olejem.
Jo jo ATF DEXRON III to je taky ten starline