Záhadná porucha elektřiny
Záhadná porucha elektřiny
Svítí mi dobíjení, nejdou mi couvací světla ani parkovací čidla, netroubí klakson. Auto normálně dobíjí-měřeno multimetrem + palubním počítačem, a rovnou zapomeńte na pojistky. Závady se projevily všechny v jednu chvíly a najednou. Prosím jakýkoliv nápad co mají tyto tři věci společného - podle Rave v podstatě nic. Za kloudný nápad předem děkuji.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: Záhadná porucha elektřiny
Mrkni na snimac zpatecky je na prevodovce
,ale ze by i klakson ???

nemají všechna nefungující zařízení společné ukostření? Vybral bych si podle schematu to nejjednodušší zapojení, což by mohl být klakson a s měřákem hledal chybu.
... jsi si jisty ze klaxon prestal fungovat zaroven s tim ostatnim? Nema to treba spolecnou zem? Zkus promerit....
Senzor spatecky ok ale nejde k němu šťáva
tak někde rozpojený konektor, přes který jde víc kabelů i pro ty ostatní věci (koncová světla , klakson....)
.... jak nejde stava? Ma dva piny? ... pravdepodobne bude propojovat se zemi, takze kdyz nenameris proti zemi, tak musis merit proti plusu... nemam RAVE k petasedme, tak nevim jak to tam je....
Vymontuj spouštění a ovládaní světěl nalevo od volantu a najdeš počítačovou desku(prý nějaký luxusní mod),mě na něj loni kápl čistič klimy a celé auto se mi zbláznilo a zkus to vyčistit od prachu,hlavně se mrkni,jestli nevidíš korozi nějakého spoje,popřípadě proměřit odborníkem přes kompy.

Rover 75 CDTi r.v. 2005
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Koroze kabelů.Je třeba hledat.Jako nejpravděpododnější bych řekl nějaké ukostření.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Prodřený kabel od klaksonu, vyřešeno . Co to mělo společného s tím ostatním to nevím ale funguje všechno
... a byl to zemnici drat to, co bylo prodreny?
ne byl to plusový který spíná relátko