A další věc je kontrolka pásů. Asi ji mám odpojednou, bo když jedu nepřipoutaný tak mě auto neinformuje ( co to auto dělá když je člověk nepřipásaný? jenom svítí kontrolka? pípá? nedovolí nastartovat? jestli to mám vůbec opravovat

To má dělat? Mě to taky neinformujemaartyy píše:A další věc je kontrolka pásů. Asi ji mám odpojednou, bo když jedu nepřipoutaný tak mě auto neinformuje ( co to auto dělá když je člověk nepřipásaný? jenom svítí kontrolka? pípá? nedovolí nastartovat? jestli to mám vůbec opravovat) Díky
Jo jsou na vysunutí, jenomže když jsem viděl tu patici myslel jsem že se s ní má pootočit aby šla žárovka vysunoutcvrko píše:Mě ty pásy taky nefungují a je to supéééér--nic neotravuje,Matry,ty máš v lustru žárovky na vytáčení?Já tam mám žárovky s paticí W5 --to je jen na zasunutí,narval jsem tam modré LED a doprostřed předního jsem dal LEDku se čtyřma a svítí to úžasně.![]()
maartyy píše:.......Jinak vyměnit žárovku ve stropě taky dobrá komedie....páčím páčím, furt to drží, a najednou si všimnu že se mi vyklopilo to samotné průsvitné sklo a já se uplně zbytečně morduju s celým tím lustrempak jsem otočil objímkou žárovky, ta mi celá zapadla dovnitř takže demontáž stejně musela nastat... a přesně proto tohle auto miluju