Rover 825 SDi na sautu?
Rover 825 SDi na sautu?
Je už tam dost dlouho, tak nevím, jestli se už tady o to někdo nezajímal....Nebyl se někdo podívat na tohle? http://www.sauto.cz/osobni/detail/rover ... oFrom=list
Nějaké info? Potřebuju naftové auto, ale s SDi nemám žádnou zkušenost...díky
Nějaké info? Potřebuju naftové auto, ale s SDi nemám žádnou zkušenost...díky
Re: Rover 825 SDi na sautu?
Hezký kousek s parádní výbavou... Mňamózní je ta kombinace béžové kůže a rudého koberce ... ale bál bych se toho automatu ačkoli nic proti němu v takovém autě. Jinak ten motor je pětiválec... nevím, já už bych to asi nekupoval na běžné ježdění, to spíš na nějakou lepší příležitost. Přece jen náhradní díly na 800ku jsou dnes již docela velký problém....
Tam je manuální převodovka, nebo ne? Jaká je spolehlivost tohoto motoru a spotřeba? Jezdil jsem s motorem od Rovera v Accordu 5G. Spotřeba super, ale motor "olejnička"Trunda píše:Hezký kousek s parádní výbavou... Mňamózní je ta kombinace béžové kůže a rudého koberce ... ale bál bych se toho automatu ačkoli nic proti němu v takovém autě. Jinak ten motor je pětiválec... nevím, já už bych to asi nekupoval na běžné ježdění, to spíš na nějakou lepší příležitost. Přece jen náhradní díly na 800ku jsou dnes již docela velký problém....
Pravda, je to manuál.... no klasické SDi je asi celkem fajnový motor (nikdy jsem tu neslyšel zmíňku o tom, že by extra žral olej), ale toto je úplně jiný motor... taky jsem kecal s tím, že je to pětiválec (myslel jsme, že to byl stejný V5 motor, který se dával do Range Rovera, ačkoli i tento se do RR dával) Je to motor, který vznikl v Italském VM Motori.... těžko říct, jaký vlastně je.... moc lidí ho tu v autě nemá....
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Taky se mi libi. Dokonce jsem mel na vanoce nutkani ji vlastnit. Pak jsem to jaksi rozchodil a ted se mi to jaksi vraci.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Vm motory se davali i do jeepe a dost casto na nich praskaji hlavy neni tam jedna hlava v kuse ale kazdy valec ma svou
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
někde hluboko ve foru je vše o VM motori popsáno myslím od Mirka.
Co měl znamenat ten příspěvek o V5 a automatu ??
nejdůležitější bude auto rozjezdit na každodenní provoz.
Co měl znamenat ten příspěvek o V5 a automatu ??
nejdůležitější bude auto rozjezdit na každodenní provoz.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Na těch fotkách vypadá krásně.....nebýt to nafta, šoupl bych ho do stodoly....
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Jestli ale máš nad 190cm, tak se ti tam bude blbě sedět. Já furt drhnul hlavou o strop.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000
V 800 sedanu jsem neseděl, ale v coupé mám místa dost a mám 192.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Tak jsem pročetl všechny možné recenze a zkušenosti majitelů s tímto motorem (v Jeepu, Chrysleru...). Někomu "kleknul", někdo najíždí s tímto motorem statisíce km apod...témeř vždy se ukazuje jako příčina poškození motoru "uživatel"...(neprohřátí studeného motoru, styl jízdy, přehřátí...)
Neřešil někdo u tohoto motoru montáž většího chladiče vody, pokud ano...z jakého modelu? Dále přídavný chladič oleje by mohl tuto slabinu taky vyřešit...určitě to tady někdo řešil...díky
Rover 800 je taky o něco lehčí než Jeep a Chrysler MPV, tak že přehříváním by měl "trpět" z těchto vozů nejměně...
Trochu mě odrazuje u Rovera na Sautu dovoz z Itálie...chtěl bych si ho raději dovést z Německa....o jednom už jednáme...
Neřešil někdo u tohoto motoru montáž většího chladiče vody, pokud ano...z jakého modelu? Dále přídavný chladič oleje by mohl tuto slabinu taky vyřešit...určitě to tady někdo řešil...díky
Rover 800 je taky o něco lehčí než Jeep a Chrysler MPV, tak že přehříváním by měl "trpět" z těchto vozů nejměně...
Trochu mě odrazuje u Rovera na Sautu dovoz z Itálie...chtěl bych si ho raději dovést z Německa....o jednom už jednáme...
Ano a to je ta hlavní příčinaMilan H. píše:Tak jsem pročetl všechny možné recenze a zkušenosti majitelů s tímto motorem (v Jeepu, Chrysleru...). Někomu "kleknul", někdo najíždí s tímto motorem statisíce km apod...témeř vždy se ukazuje jako příčina poškození motoru "uživatel"...(neprohřátí studeného motoru, styl jízdy, přehřátí...)
R 400 SDI 99
Je tu někdo z Brna, kdo by byl ochotný to osmikilo řádně "proklepnout" a projet...díky všem...
Doufam ze nepíšu pozde, minuli rok jsem mel co dočinění s inzerovaným Auto šerý v brně a durazně varuju !!!! ja bych tam nekoupil ani zapalky !!!! Autu jsou ve skutečnosti v uplně jinem stavu nez proklamují at vizuelně nebo technicky, navic jsou lháři jako prase , arogance pri osobnim kontaktu z nich stříkala. Po telefonu tě samozřejmě nalákají . No nic řekl jsem si , jenže zbytečně zabitý den v Brně. Auto šerý ? Ani slyšet.
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat
jo brutalni bylo, jak jsem tam prijel měli u vjezdu do arealu rozkuchanou 75mu a prej že opravují motor . Takže kolegové - jsou to borci jestli takhle spravují auta na koleně , ale klidně se jeďte přesvědčit sami , lituju toho co si u nich koupi auto ktere jim jakymkoliv zpusobem prošlo rukama .
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat