Konečne som našiel takéto fórko ohľadom tejto značky a dúfam že všetci ktorí ste tu mi aspoň pomôžete, rozhodujem sa nad prvou
kúpou auta, (poprvý krat, prvé vozitko) mám 19r. podnikám s webstránkami, bohužial niekedy to ide menej, niekedy viacej aktualne som si vyhliadol ako prvé auto ROVER 75 1.8 CONNOISSEUR, r.v.: 10/2002, 1796cm3, 88kW (120PS), 120,000km auto je po prvom majitelovi odkupene od nejakej bohatej rodinky ževraj služilo ako vozidlo pre manželku
Bezpečnost:
Alarm, Airbag 4X, Posilňovač riad., ABS
Komfort:
Automatická klimatizácia, Centrál, El. predné a zadné okná, El. zrkadlá, Diaľkové ovládanie, Rádio, Multifunkčný volant, Vonkajší teplomer
Ostatné:
Hliníkové disky, Hmlovky, Imobilizér, Tónované sklá, Vyhrievané sedadlá, Vyhrievané zrkadlá
Cena: 2,800€
Kedže sa nemam ským poradiť, všetci mi hovoria na toto auto nekupuj to je to kravina, nebude ti to mať kto servisovať, opravovať, nezoženieš nato diely, je ich málo a su drahé, furt sa niečo kazí na tychto autach, tak ma zaujíma ako to vyzera ohľadom týchto veci:
- dostupnosť náhradnych dielov
- čo sa zvyčajne kazí na tých 75?
- čo treba pri kúpe tohto auta ihneď vymeniť? (rozvody,olej,sviečky atď..?)
- auto na neutrale trošku chyta podotáčky ale ževraj sa to da doštelovať aby malo okolo 900+- lebo trošku začalo triasť motor ale šak stalo 3 mesiace.. ani sa mu nečudujem

Auto nechcem využivať na nijak extremne učely chcem sa previesť len s bodu A do bodu B, žiadnou extremnou jazdou, čisto bude služiť ako vozidlo viacej po meste ako mimo mesta..
Ďakujem za odpovede a prosím nekritizujte ma nevyznám sa moc v týchto veciach, ďakujem pekný deň všetkým!