Vrzání ze zadní nápravy
Vrzání ze zadní nápravy
Nikde jsem tu nic nenašel, ale nemáte zkušenosti s vrznutím zadní nárpavy ? Nevím přesně kde.. Ale obvykle když vjedu do 90°zatáčky v menší rychlosti, tak mi to zavrže, myslel jsem, že prsotě vrže karoserie, ale tím to asi nebude.. Ale nikdy jindy.. Jen když pomalu projíždám zatáčku doprava.. Retardéry, výmoly, dlaždice žádný zvuk nedělají, čistě jen to zatočení.. Kvuli tomu že při výmolech nic bych tipoval že to nebude tlumič ani pérování.. Hlavně nedělá to vždy, asi podle nálady 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrzání ze zadní nápravy
Může to být klidně vůle v uložení LZ tlumiče/pružiny. Že to neslyšíš na kostkách neznamená, že se to neozývá. Jen přes hluk od děravé cesty tyhle pazvuky zaniknou. A ano, může se to ozývat nepravidelně, po dlouhé roky a nebude s tím objektivně žádný problém.
Zkus si pot to lehnout a nějaký pomocník ať si stoupne ke středovému sloupku a za střechu rozhoupe auto do boku. Tak bys to vrzání měl najít.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Možná hloupá poznámka a každému je to jasné, ALE -- hlavně si to před tím houpáním nedávej na hever, aby ses pod to dostal
Buď to zvládneš s autem na zemi, nebo si to zavez někam nad jámu/rampu.

Ano ano, samozřejmě to musí sát kolama na zemi, nejen z bezpečnostních důvodů, ale i kvůli rozhýbání těch částí, co se pohybují i při průjezdu zatáčkou.
Tak to bude nějaká drobnost v interiéru.. Protože při testu nic slyšet nebylo..