... coz myslel tim spalovanim za katem? nejaky efekt?

..... clovece Tvoje MG bych nekdy rad videl, slysel a citil ... hezky si s tim vyhravas. Docela by mne zajimalo, kolik jsi temahle upravama pridal koniku....
Jestli je tam jen jedna oxy tak lze naroubovat stavajici svody s tlumicem a katem na VVC thropy motor s upravou svodu(vyvrtat diru za kat a navarit matku na novou oxy)roman_mg píše:Safra safra tak už se začínám zamotávatMám jen jednu sondu na svodu hned za motorem. Na katu není. Já už vlastně ani nevím co mám Dendy
add1 pokud je misto sondy stabilizator (presny) ktery dava idealni napeti (v kombinaci se zatezi pro zhaveni oxy) "ecu si mysli" ze ma katTrunda píše:... to jako ze mas dany pryc katalyzator?![]()
... coz myslel tim spalovanim za katem? nejaky efekt?
..... clovece Tvoje MG bych nekdy rad videl, slysel a citil ... hezky si s tim vyhravas. Docela by mne zajimalo, kolik jsi temahle upravama pridal koniku....
Jiný tlaky jsou, ale správným směrem - snížení tlaků dovoluje motoru lépe se zbavovat odpadu (kouře) díky tomu má o trochu větší víkon i krouťák hodně taky pomůže výměna zadního tzn koncovýho dílu za sportovní, pro motor je stejně nejlepší "holá" trubka od motoru až dozadu ovšem s odpovídajícím průměrem, podle obsahu motoru a otáčekrover100 píše:Ahoj,když jsme u toho ladění motorů,má nějakej význam vyndání katalizátoru a nahrazení tou trubkou co má Roman na tom obrázku?Nasníží se mi krouták?Nebudou jiné tlaky ve výfuku? P.