když mě tyhle fóra co se striktně drží témat a dělaj tytyty lidem co si chtěj pokecat a mažou jim off příspěvky štvou

chodím za lidma na dvě fóra kde si pokecám o čemkoliv i když jedno je o autech a jedno o motorkách ale probíraj se tam kotle na plyn, kachlíky v koupelně, do toho nějaký ten problém s autem a zase třeba kam zajet na víkend a je tam taková klidná atmoška nabouraná semtam nějakým fanatikem třeba do saabů
jo a k tématu a ke kabrioletům
kdysi jsem jako mladej kluk koupil od jednoho dědouška za 4000 původní felicii ( ne tu nedávnou) i s laminátovou střechou, mělo to motor z 1203 a dva karburátory
Felicie Super, motor vepředu, pohon zadních kol a tam to byla v zimě honička s volantem, fakt jsme v garáži hledali co dát dozadu do kufru aby to bylo trochu stabilní a nelítal v tom člověk po cestě jak čamrda, blbec jsem to tenkrát prodal za 8500, když jsem to dal trochu do kupy
krásný to bylo autíčko, šípková červená, vzadu bílý křidýlka....... aaach jooo, no jo, mladej a blbej
a jen tak pro zajímavost, mělo to naopak elektriku, spálil jsem v tom svoje první rádio v ceně toho vozu, udělalo to pšouk a bylo po parádě

))