Jezdíte v zimě?
Jezdíte v zimě?
není to nic technického, adminovi se to možná nebude líbit
Jezdíte s kabrioletkem v zimě?
Ptám se protože dnes v té vánici jsem u nás v Karviné viděl stříbrné TFko a v něm zřejmě ženu
když si představím, že mi prdelka auta utíká při akceleraci i na suchu tak nevím zda bych riskoval
Já jel v sorentu a ona v MG
Jezdíte s kabrioletkem v zimě?
Ptám se protože dnes v té vánici jsem u nás v Karviné viděl stříbrné TFko a v něm zřejmě ženu
když si představím, že mi prdelka auta utíká při akceleraci i na suchu tak nevím zda bych riskoval
Já jel v sorentu a ona v MG
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jezdíte v zimě?
Proč by se to nelíbilo adminovi? Kabrioletem se dá jezdit i v zimě ... měla na tom aspoň hardtop Sice to spíš patří do sekce off-topic, ale zas taková hrůza to není.
Fkem se da v klidu jezdit i v zime, ted uz mam druhy auto, takze Fko odpociva v garazi, ale lonskou zimu sem projezdil celou, jezdil sem i lyzovat na hory, akorat ty lyze mi vzdycky nekdo vezl koluzat to klouze, ale s touhle konstrukci to ani jinak nejde na druhou stranu, kdyz si clovek vyzkousi jak to klouze, tak je to zabava, jen se nenechat unest a porad pouzivat mozek i Mareda me varoval at v zime nejezdim, ze vzdycky na jare tam ma nekolik nadsencu co uz nevydrzeli cekat na konec zimy a potrebuji nove plechy ...
MGF a vzpominka na 214Si , ted uz jen ty vzpominky ...
... tu zenskou s TFkem jsem jednou potkal za Olomouci Myslim ze hardtop mela... ale hulila.... tfuj tfuj...
Toz co by se nedalo jezdit... spis si ale myslim, ze to rozhodne neni auto do kalamity Jednak tvrdy podvozek, takze na mensim hrbolku poskoci a jde do smyku a hlavne nizky podvozek
Toz co by se nedalo jezdit... spis si ale myslim, ze to rozhodne neni auto do kalamity Jednak tvrdy podvozek, takze na mensim hrbolku poskoci a jde do smyku a hlavne nizky podvozek
Ja bych TFkem (kdybych ho mel) jezdil celou zimu vis jaka je to zabava ...skoda ze mam ted skodovku ve stavu pridavani koni a nejede
Rover 220 Sdi (99)
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
no já bych do toho svoji ženu nepustil v zimě
mám ji moc rád na to abych ji nechal aby se mi zabila
si vemte jak je to nízký a jak v tom člověk dopadne při nějaký bouračce, která je v tomto počasí a v takovém autíčku skoro jistá
jinak hard top samo měla
moje tfko stojí v asi 15st. v garáži a neví co se děje venku, já bych mu to neudělal
ono se dá krásně klouzat v zimě i s tím sorentem a s 4x4 to byste se divili jak to pěkně lítá
no v podstatě to teď lítá v jakýmkoliv autě
mám ji moc rád na to abych ji nechal aby se mi zabila
si vemte jak je to nízký a jak v tom člověk dopadne při nějaký bouračce, která je v tomto počasí a v takovém autíčku skoro jistá
jinak hard top samo měla
moje tfko stojí v asi 15st. v garáži a neví co se děje venku, já bych mu to neudělal
ono se dá krásně klouzat v zimě i s tím sorentem a s 4x4 to byste se divili jak to pěkně lítá
no v podstatě to teď lítá v jakýmkoliv autě
Ještě k tomu off-topic tématu
já tam třeba do té sekce vůbec nechodím a témata o Fku a TFku bych tam nehledal
já tam třeba do té sekce vůbec nechodím a témata o Fku a TFku bych tam nehledal
Vsak jiste... tohle tema sem patri na tuty
s pohonem 4x4 je to zase jiny klouzani, ale zkousel sem se klouzat v santane - tam jde priradit 4x4 v zaberu bez spojky, takze zabiraji dve kola, zacne se to klouzat a dalsim fofrklackem tam clovek soupne 4x4 - bez spojky, pod plynem, a najednou to klouze jinak a jede tam kam ma ... no jo, tohle uz je dost off, jenom pro zajimavost ...
MGF a vzpominka na 214Si , ted uz jen ty vzpominky ...
když mě tyhle fóra co se striktně drží témat a dělaj tytyty lidem co si chtěj pokecat a mažou jim off příspěvky štvou
chodím za lidma na dvě fóra kde si pokecám o čemkoliv i když jedno je o autech a jedno o motorkách ale probíraj se tam kotle na plyn, kachlíky v koupelně, do toho nějaký ten problém s autem a zase třeba kam zajet na víkend a je tam taková klidná atmoška nabouraná semtam nějakým fanatikem třeba do saabů
jo a k tématu a ke kabrioletům
kdysi jsem jako mladej kluk koupil od jednoho dědouška za 4000 původní felicii ( ne tu nedávnou) i s laminátovou střechou, mělo to motor z 1203 a dva karburátory
Felicie Super, motor vepředu, pohon zadních kol a tam to byla v zimě honička s volantem, fakt jsme v garáži hledali co dát dozadu do kufru aby to bylo trochu stabilní a nelítal v tom člověk po cestě jak čamrda, blbec jsem to tenkrát prodal za 8500, když jsem to dal trochu do kupy
krásný to bylo autíčko, šípková červená, vzadu bílý křidýlka....... aaach jooo, no jo, mladej a blbej
a jen tak pro zajímavost, mělo to naopak elektriku, spálil jsem v tom svoje první rádio v ceně toho vozu, udělalo to pšouk a bylo po parádě ))
chodím za lidma na dvě fóra kde si pokecám o čemkoliv i když jedno je o autech a jedno o motorkách ale probíraj se tam kotle na plyn, kachlíky v koupelně, do toho nějaký ten problém s autem a zase třeba kam zajet na víkend a je tam taková klidná atmoška nabouraná semtam nějakým fanatikem třeba do saabů
jo a k tématu a ke kabrioletům
kdysi jsem jako mladej kluk koupil od jednoho dědouška za 4000 původní felicii ( ne tu nedávnou) i s laminátovou střechou, mělo to motor z 1203 a dva karburátory
Felicie Super, motor vepředu, pohon zadních kol a tam to byla v zimě honička s volantem, fakt jsme v garáži hledali co dát dozadu do kufru aby to bylo trochu stabilní a nelítal v tom člověk po cestě jak čamrda, blbec jsem to tenkrát prodal za 8500, když jsem to dal trochu do kupy
krásný to bylo autíčko, šípková červená, vzadu bílý křidýlka....... aaach jooo, no jo, mladej a blbej
a jen tak pro zajímavost, mělo to naopak elektriku, spálil jsem v tom svoje první rádio v ceně toho vozu, udělalo to pšouk a bylo po parádě ))
-
Tak aby ti to tady nestalo, tak já letošní zimu nejezdím.
Říkal jsem si, že zimáky dávat nebudu, stejně nebude žádný sníh a zákon o zachování schválnosti zase zapůsobil, takže jestli příští zimu nechcete sníh, tak já nandám zimáky. Kdyby jste chtěli sníh, tak nechám letní.
No dnes jsem akorát byl trochu projet auto, protože z vlastní zkušenosti vím, že když auto stojí, tak je to horší, než kdyby se s ním jezdilo, tak jsem ujel asi tak 4km, k benzínce a zpět.
Říkal jsem si, že zimáky dávat nebudu, stejně nebude žádný sníh a zákon o zachování schválnosti zase zapůsobil, takže jestli příští zimu nechcete sníh, tak já nandám zimáky. Kdyby jste chtěli sníh, tak nechám letní.
No dnes jsem akorát byl trochu projet auto, protože z vlastní zkušenosti vím, že když auto stojí, tak je to horší, než kdyby se s ním jezdilo, tak jsem ujel asi tak 4km, k benzínce a zpět.
I já se přidám.
Samozřejmě s eFkem jezdím i v zimě. Má to oproti ostatním autům velkou výhodu. Rychle se vytopí. )
Předloni na Silvestra, na půlnoc, jsme spolu vyšplhali až na parkoviště Ovčárna při cestě na Praděd, loni to byly Pustevny.
Nicméně je fakt, že je to spíš k zablbnutí než jezdění.
Nebaví mě akorát fušovat silničářům do řemesla - plužit před sebou sníh. Přeci jen to je nízké auto.
Samozřejmě s eFkem jezdím i v zimě. Má to oproti ostatním autům velkou výhodu. Rychle se vytopí. )
Předloni na Silvestra, na půlnoc, jsme spolu vyšplhali až na parkoviště Ovčárna při cestě na Praděd, loni to byly Pustevny.
Nicméně je fakt, že je to spíš k zablbnutí než jezdění.
Nebaví mě akorát fušovat silničářům do řemesla - plužit před sebou sníh. Přeci jen to je nízké auto.
Snadná pomoc, Fko stačí přifouknout a jezdí se
S R kabrio jsem jezdil i v zimě, dobré zimní pneu a paráda. F spí pod bílou peřinou, na sníh používám Freelandera....pokud tedy zrovna jezdí, dnes to odmítl, takže jsem mazal na chalupu, abych oživil Tourera
S R kabrio jsem jezdil i v zimě, dobré zimní pneu a paráda. F spí pod bílou peřinou, na sníh používám Freelandera....pokud tedy zrovna jezdí, dnes to odmítl, takže jsem mazal na chalupu, abych oživil Tourera
- Přílohy
-
- DSC00118 (Medium).JPG (72.18 KiB) Zobrazeno 5554 x
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Hydrogas je to, co bych potřeboval, aby mi někdo seriózně řekl, zda je v pořádku nebo ne. Mám pocit, že mi uniká. Ale je to můj pocit. Nějak mě neuspokojuje jezdit co půl roku 150km do Brna a doplňovat ho.
nedá se to změřit?
po čase znovu přeměřit zda to nekleslo, přitom počítat s opotřebením pneu nějaký ten milimetr
já když jsem koupil Fko tak mezi zadní gumu a blatník dovnitř jsem nestrčil prst a to mám prstíčky jak jezinka
po dofoukání bych tam myslím strčil i hlavu
po čase znovu přeměřit zda to nekleslo, přitom počítat s opotřebením pneu nějaký ten milimetr
já když jsem koupil Fko tak mezi zadní gumu a blatník dovnitř jsem nestrčil prst a to mám prstíčky jak jezinka
po dofoukání bych tam myslím strčil i hlavu