MG ZR 160 - koupeno - nějaké rady?
Re: MG ZR 160 - koupeno - nějaké rady?
Pak to řešit jedině nákupem druhé sady, ale nejdříve bych oslovil Helpreg, ať Ti jasně napíší jaké rozměry na to konrétní auto patří včetně alternativ a správných ET. Na základě jejich vyjádření nechat zapsat změny ve VTP na příslušném úřadě a pak sehnat druhou sadu 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
-
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť já zkoušel 15" na ZS brzdy, což je to samý a šly tam, teď nevím jaký maj ET, ale na tom skoro nezéleží, tyhle brzdiče nejsou široký, jenom jsou velký kotouče, takže jde o vnitřní průměr disků
No právě a taky o jeho tvar, protože můžou být třeba do konusu
- Přílohy
-
- techaph6.gif (7.26 KiB) Zobrazeno 3374 x
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
-
- Kontaktovat uživatele:
No právě, k těm mojim 15kám je od brzdiče zhruba 1cm to neni málo
Osobně mám na zimu 17natctky s Nokianama v rozměru 215/45 (ano, mám v tp špatně 215 místo 205) a je to supeeer. Když je nasněženo a dám to do zatáčky rychleji, začne ujíždět zadek, přidám plyn a sveze se i předek, paráda. A když nechci, tak jsem neměl problém, že by to na cestě nedrželo. Na léto bych rád druhou 17 celou sadu, ale nedaří se sehnat:(
Rover 214Si 1997 (prodáno) | Rover 25 2.0td MKII 2005 (prodáno) | MG ZR 160 2003 (prodáno) | Toyota Prius 2008 

No Honzo jenže tys na to dával ty s jiným ET... ale jo, víc a víc věřím tomu, že to bude ok, ale říkám - chci to potvrzené se správnýma rozměrama všech zúčastněných komponent
S těma TI brzdičema jsem se do 15" nevešel...

-
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, že to je divný no, asi jsou prostě širší, špekulovat můžete, jak chcete, ale jediný co vám zbyde, bude prostě ty kola zkusit na konkrétní auto, záleží stejně nejvíc na konstrukci disku 

Když to zítra klapne a bude hotový altik ( komplet repas ) tak pojedu pro kola 15 6J H2 a vyzkouším zda to bude OK
, nebo mám doma jedno kolo origo rover tak vyzkouším to a budu vědět co mám hledat. Pak napíšu co a jak.

MG ZR 160
No vidíš, ty máš doma Rover kolo.... no tak šup ho tam 

Mám origo pozůstatek z kabrioletu co jsem měl
ale nevím zda není 5díra a nebo jiná rozteč,
Zítra se po něm kouknu a budu vědět co a jak. 

MG ZR 160
Ee.... je to správný rozměr... dokonce jsi na cabriu měl stejnou přední nápravu, jako máš teď 

Tak zítra to fakt vyzkouším a bude jasno zda se to tam vejde a i rozměr a rozteč
a hlavně jak ty malý kola budou na tom krasném autu vypadat 

MG ZR 160
Tak altík je v autě a vše je Ok. Je jak nový
vyčistění, nové ložiska, přeletování a přečistění spojů a taky nový regulátor, teď mám 14,3V
a to vše za 3tis. Dal jsem udělat i ten druhý a budu mít v záloze
. Jinak dnes jsem byl pro kola 15tky 4x100 et 35 a sedí super, je tam asi 1cm vůle nad brzdičem ale vejdou se. Jsou to kola origo VW na corrado 

MG ZR 160
.... ach jo! Proč ET 35?
Zkusil jsi ty Roveří?

Bohužel ne dnes jsem to nestíhal ale kolo mam připraveno a zítra to vyzkouším. Na origo rover 15tkach je et 45 6J , tak nevím kdo to psal do TP
když tam mam 5,5J a ještě jsem koukal do manuálu co mam k autu a je asi Francouzky ale tam jsou psané všechny motorizace kuli pneu a jak mají být nahuštěné ale u ZR 160 jsou jen ty 17tky na 2,1 jiná alternativa tam není
u jiných motorizací jsou dva nebo tři rozměry.

MG ZR 160