spojka
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: spojka
No ok a co stym? Resp. Preco oparovne stlacenie obcas pomoze a obcas nie ,za tepla to bolo skusane
-
- Kontaktovat uživatele:
Ok docital som sa na UK fórach ze to je hlavny spojokvý , ze ho treba vymenit.
Riešil niekdo výmenu za honda diely? (link čo tu bol na elit nefunguje pre neregistrovaných v elite).
V uk predávajú sadu sheddist (Ice dark design) za 180libier nemá to niekdo vyskúšané poprípade nejakú radu či kupovať origo alebo radšej tie honda diely?
Díky za radu
Riešil niekdo výmenu za honda diely? (link čo tu bol na elit nefunguje pre neregistrovaných v elite).
V uk predávajú sadu sheddist (Ice dark design) za 180libier nemá to niekdo vyskúšané poprípade nejakú radu či kupovať origo alebo radšej tie honda diely?
Díky za radu
-
- Kontaktovat uživatele:
Na ZS mám předěláno na hliníkový válce ze 620Ti...Ale je to dost práce je jiná vydlička do převodovky co tlačí na přítlačák a držák pomocnýho válce, jinak dlouhá tyčka k pedálu, naštěstí odtvory do pedálový stěny jsou totožný a je potřeba udělat svoje hydraulický vedení.

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Pokud ti ti pomuze tak mam jak drzaky na prevodovku tak tahla z MGF jen to treba doladit
-
- Kontaktovat uživatele:
Dík za ochotu, nemám momentálne čas niečo bastliť musím zohnat niečo čo je direct fit, alebo minimálna úprava.. Prevodovku sa mi nechce rozoberať minulé leto som ju mal vonku a pred domom sa mi to uz nechce robit, asi kupim ten sheddist kit aj keď 180 libier sa mi do toho nechce dať ale z t=ym čo mám teraz sa nedá jazdiť už.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže konečne auto pojazdné nebol čas sa tomu venovať takže po 6týždňoch zasa jazdí, spojka prerobená na honda civic diely (sheddist style), vyrobil som držiak z plechu hr.5. Spojkový pedál vo výške ostatných. Keby chcel dakdo bližise info poskytnem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Caute, poradte mi aku znacky spojky kupit na ZS180? (blbnutie na cestach-kopce, obcas okruh) vyber je sachs, borg-beck, AP, valeo, Quinton hazel, , osobne by som bral sachs alebo AP, ale ak mate vyskusane a overené rad. Michal