Jó zlaté HTPtrunda.raspi píše:JJ, ma to nacasovane dobreTakze teda ve finale budou na napravach jine pneu? Co se da delat, ty lepsi pneumatiky jsou drahy desne... No svicky na tohle auto vyjdou asi draho, kdyz to ma osm valcu
...
ZT 260
- Roman620ti
Re: ZT 260
2x Rover 620ti
To ničemu nevadí na každé ose jiný gumy.Na předek drahé Micheliny a na zadek ojeté Dunlopy i když jsem měřil vzorek,tak mají ojeté hlubší dezén než nové.Uvidím jak budou na zadku odcházet než zvolím ty správné.Samozřejmě i šetření je na místě.Vždyť kola,gumy, svíčky a filtr vyjdou tak draho jak tvoje g.o. motoru Lukáši.
- Roman620ti
Taky to neni auto pro obyčejného smrtelníka, MG ZT 260 je pro fajnšmekradonutil píše:To ničemu nevadí na každé ose jiný gumy.Na předek drahé Micheliny a na zadek ojeté Dunlopy i když jsem měřil vzorek,tak mají ojeté hlubší dezén než nové.Uvidím jak budou na zadku odcházet než zvolím ty správné.Samozřejmě i šetření je na místě.Vždyť kola,gumy, svíčky a filtr vyjdou tak draho jak tvoje g.o. motoru Lukáši.
2x Rover 620ti
No vidíš a tolik jsi ho chtěl.
Jo Romane, to mas recht... trivalce jsou velmi ekonomicke motory... i ja bych pri GO na tom dost usetril
- Roman620ti
Hodně jsem o něm přemýšlel, protože to je jediné auto do čeho bych šel, kdybych neměl tíčko. Červenej mě stál přes 200.000kč a najel s ním asi 6000km, takže bych to za nějakejch 40tkč do bazáče prodat nemohl a oba krasavce bych nezvládl. Další věc je právě to co píšeš, že to koupí auta nekončí a majitel musí mít peníze aj na údržbu, u tohoto krasavce i schopnost nakupovat ze zahraničí.donutil píše:No vidíš a tolik jsi ho chtěl.
2x Rover 620ti
Tak já na dvěstě tisících nejsem a snad ani nebudu a pokud se údržby týče myslím že jsem se nezpronevěřil.Proč kupovat nové gumy po až šesti tisících za jednu.Přední jsou funglovky v nejvyšší kvalitě,ale ne z obchodu,ale od někoho kdo je nepotřebuje a za dobrou cenu.A v zadních jsem přesvědčen o tom samém.Myslím že není účelné solit tisíce zbytečně.
- Roman620ti
Jj myslím, že jsi mu dopřál krásné gumy
Stejně určitě nejsi člověk kterej by jezdil do zatáček na hraně a spoléhal na to že nevylétneš. Na okruhu závodit asi taky nebudeš 
2x Rover 620ti
No ja si myslim, ze na okruhu si nezkusit s takovymhle autem drift, to by bylo jak mit doma bouchacku a nevystrelit si z ni
Ja bych klidne dva a pul litru za ten zazitek obetoval.... otazkou jak je to moc navikove... aby nam tu pak Donutil na kruhaci netravil cela odpoledne
.... (uz jsem tam videl nejakeho typka s M3kou co to dvakrat dokola v driftu projel a musim uznat, ze se na to koukalo hezky
)
Tak za prvé Lukáší-návykové(tvrdé y po v)nebo to řeknu mamce a že bych se předváděl na kruháči asi nehrozí,není mě dvacet.Je pravda že inklinuji k riskantní jízdě v běžném provozu,je to adrenalin,jde tam o život.Nedokážu popsat ten pocit když předjíždím ve velké rychlosti a proti mě kamion,nebo auto.Nevím co to je,ale strach to není.
Ach jo, ja se jednou za uhersky rok preklepnu v i/y a zrovna kdyz pisu Donutilovi....
... Mamca si na mou negramotnost uz zv*kla...
Toz jestli takovy adrenalin zazivate i s autobusem, tak to muze byt docela silna davka
Toz tak ja myslel drift obecne... nemusi to byt zrovna na kruhaci
Me osobne spis nez rychlost by prave lakalo projizdet zatacky efektivneji
Na tom zas ujizdim jaa... miluju serpentyny 
Však si užijí.Zaplatili si ne?A já nakonec taky".Pojistku."
Ted nechapu... kdo si uzije a kdo zaplatil a za co? 
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo serpentýny, to si užijete v míře vrchovaté na Narozemini. Už je připravujeme a některé jsou tam ukázkové. A teď na sněhu ani nemluvě, to je fakt adrenalin i se čtyřkolkou.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
myslím že to je adrenalin, občas ho taky mívám plný tělo. Když jedu sám tak to je dobrý, horší když ho nechtěně mám při tom, když vezu rodinu(cokoli v protisměru přibližujíc se rychleji než by se čekalo)...donutil píše:Nevím co to je,ale strach to není.