MG ZT-T 190, 2001 - Trundovic ex první MG ;-)
Re: MG ZT-T 190, 2001 - Trundovic první MG ;-)
No to teď mě manželka upozornila, že su dnes už vážně mimo a že mi fakt už hrabe... protože zrovna dnes, Labuť fakt zlatá není ..... ale proč mi hrabe?
Protože co se týká kutilství na ZTT, tak samý neúspěch, rozhodl jsme se udělat něco s pitomýma čárama na palubním displeji. No a co se nestalo? Celý jsem to rozdělal, rozmasakroval, přepájel a bylo to k ničemu, protože problém je v spoji mezi částmi spojovacího pásku k displeji. Takže to dopadlo tak, že je to možná tak ještě horší....
Dobře... po rozhovoru s Mirdou jsem se utvrdil v tom, že GPS má problém s anténou. Nabuzen jsem tedy uvolnil zadní část stropnice (zadní klipy jsou kovové a je dobré je odšprtnout plochým šroubovákem a nemasakrovat to ručmo násilím). I tak mám dodřené ruce od toho, jak se k matici ploutvičky pitomě dostává. Po sejmutí ploutvičky jsem se rozhodl vyhledat blba, co navrhl technické řešení. Základna je totiž z hliníku, který je samozřejmě totálně zhnilý a nabobtnalý. K plastovému svršku je to přiděláno nějakýma 11 torx vruty, které už ani neměly hlavičku. A ono už to na nich ani nedrželo. Držel to jen silikon, který to měl rádoby vytěsnit... uvnitř také fuj, takže se nedivím, jestli to tu anténu nebere. Dohromady jsem to opět slepil silikonem, ale jak to bylo celé nabobtnalé vypouklé, tak to i přes to gumové těsnění nechtělo na střechu sedět. Grande finále bylo to, že matice na tom vykrojeným závitu strhla závit, takže jsem to celé vrátil na střechu nalepené silikonem, protože mám samozřejmě obavu, aby mi nezatékalo... prostě kukněte na foto.... a shrnuto... supr den.... bo to nebylo všechno - viewtopic.php?f=35&t=5176&start=585#p111755
Dobře... po rozhovoru s Mirdou jsem se utvrdil v tom, že GPS má problém s anténou. Nabuzen jsem tedy uvolnil zadní část stropnice (zadní klipy jsou kovové a je dobré je odšprtnout plochým šroubovákem a nemasakrovat to ručmo násilím). I tak mám dodřené ruce od toho, jak se k matici ploutvičky pitomě dostává. Po sejmutí ploutvičky jsem se rozhodl vyhledat blba, co navrhl technické řešení. Základna je totiž z hliníku, který je samozřejmě totálně zhnilý a nabobtnalý. K plastovému svršku je to přiděláno nějakýma 11 torx vruty, které už ani neměly hlavičku. A ono už to na nich ani nedrželo. Držel to jen silikon, který to měl rádoby vytěsnit... uvnitř také fuj, takže se nedivím, jestli to tu anténu nebere. Dohromady jsem to opět slepil silikonem, ale jak to bylo celé nabobtnalé vypouklé, tak to i přes to gumové těsnění nechtělo na střechu sedět. Grande finále bylo to, že matice na tom vykrojeným závitu strhla závit, takže jsem to celé vrátil na střechu nalepené silikonem, protože mám samozřejmě obavu, aby mi nezatékalo... prostě kukněte na foto.... a shrnuto... supr den.... bo to nebylo všechno - viewtopic.php?f=35&t=5176&start=585#p111755
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Podivej se na bocni okna zda tam neni taky antena na GPS kdyz nebyla ploutev tak to bylo na okne ,mozna staci jen prepojit kablik a bude po proble mu
taky mam carky na display ze zacatku to bylo jen jeden prouzek kdyz byla zima ted je jich tam nekolik. Taky jsem chtel zkusit vycistit a prohrat, ale koukam ze to nema smysl
http://www.the75andztclub.co.uk/forum/s ... t=lcd+line
http://www.the75andztclub.co.uk/forum/s ... t=lcd+line
Rover 220 Sdi (99)
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Na bocích pod střechou je anténa pro televizi a na druhé straně pro rádio. Jinou jsem nenašel. Takže v podstatě, pokud by měl někdo anténu ze sedanu, tak beru všemi deseti
O tom displeji jsem ještě něco hledal a je to marné. Buď přepájet z funkčního a nebo lépe přeletovat EPROMku ze svého panelu na funkční. U mě je problém v předělu mezi dvěma částmi pásku, co jde k displeji. A to se fakt opravit nedá. Leda že by to bylo tepelně odolný, tak to přežehnout horkovzduškou.
Jo a mimochodem, vrže mi ložisko na horním uložení tlumiče na přední levé straně nápravy.... začíná se to hromadit a štve mě, že na takovým autě už se toho doma fakt moc udělat nedá.
Ale..... zase jsme včera otestovali, že se nám tam luxusně vlezou dozadu tři dětské sedačky a to i díky tomu, že boční vedení opěráku se dá vyhodit ven, takže pak se dají dát sedačky až ke dveřím
O tom displeji jsem ještě něco hledal a je to marné. Buď přepájet z funkčního a nebo lépe přeletovat EPROMku ze svého panelu na funkční. U mě je problém v předělu mezi dvěma částmi pásku, co jde k displeji. A to se fakt opravit nedá. Leda že by to bylo tepelně odolný, tak to přežehnout horkovzduškou.
Jo a mimochodem, vrže mi ložisko na horním uložení tlumiče na přední levé straně nápravy.... začíná se to hromadit a štve mě, že na takovým autě už se toho doma fakt moc udělat nedá.
Ale..... zase jsme včera otestovali, že se nám tam luxusně vlezou dozadu tři dětské sedačky a to i díky tomu, že boční vedení opěráku se dá vyhodit ven, takže pak se dají dát sedačky až ke dveřím
Display je shodný s nějakou E46 od vrtule a ty umí někdo v ČR vyřešit - cca 1500,-
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Říkal jsem si, že by to mohlo být s nějakou vrtulí shodné... ale šel bych do toho jedině, pokud bych si to mohl vyřešit sám. 1500,- za to nikomu nedám
Tak schválně, jestli toto ještě zvládnou naši partneři dodat http://www.atsservis.eu/821-tlumice-per ... o-tlumice/ ... kurnik, zapomněl jsem do objednávky zmínit tajné heslo
-
- Kontaktovat uživatele:
Bacha Trundo, je to žlutá smrt!!! Oni klucí od ATS servisu se ani nesnaží informovat tě o tom, ale když se podíváš na první dvě písmena objednacího kódu, musí ti to bejt jasný
V pondělí jim pro jistotu zavolám....
-
- Kontaktovat uživatele:
si zkus ten obj. kod vyguglit
Já ti pořád nerozumím... jaký kód?
A co s ním?
Co je to žlutá smrt?
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS