...takže já hlásím negative.
Je videt, ze nemas paru, jak ty jejich rallye vypadaji ... predstav si to spis jako takovy prijemny vylet stanovenou trasou. Vzdyt tam jezdi lidi v aute s celou rodinou, v normalnim provozu, atd. Na startu mas podle casu odjezdu stanoven i cas prijezdu, pricemz rychlostni prumer vcetne plneni souteznich ukolu a pripadneho obeda byva stanoven tak na 20 km/h a kdo dojede driv, je penalizovan. Je videt, proc se techto akci neucastni prakticky nikdo z roverclubu -- prameni to nejspis z nepochopeni podstaty veci.Tommi_82 píše:Když ono slovo rally se k mýmu korábu naprosto nehodí, lítat někde v noci po lesích můžou Miníci. Blázny jako Max80 neberu v potaz, to je samý "no sport, no sport" a na to pak vezme auto lítat někde po čertech.![]()
Mluvím jen za sebe, někdo to určitě vidí jinak. Mě nějaká Rally moc neláká, leda tak na čumendu.
Keksin píše:Bude nějaké "organizované" ubytování (jako v Mostu a Jičíně), nebo si nocleh každej zajistí sám?
To mně těšííímixal píše:*Somnou taktiez treba ratat!!!Tymto sa pytam planuju ist aj dalsi slovaci?