Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Welinkou)
My měli (a moje dcera má)
...takže já hlásím negative.
...takže já hlásím negative.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Je videt, ze nemas paru, jak ty jejich rallye vypadaji ... predstav si to spis jako takovy prijemny vylet stanovenou trasou. Vzdyt tam jezdi lidi v aute s celou rodinou, v normalnim provozu, atd. Na startu mas podle casu odjezdu stanoven i cas prijezdu, pricemz rychlostni prumer vcetne plneni souteznich ukolu a pripadneho obeda byva stanoven tak na 20 km/h a kdo dojede driv, je penalizovan. Je videt, proc se techto akci neucastni prakticky nikdo z roverclubu -- prameni to nejspis z nepochopeni podstaty veci.Tommi_82 píše:Když ono slovo rally se k mýmu korábu naprosto nehodí, lítat někde v noci po lesích můžou Miníci. Blázny jako Max80 neberu v potaz, to je samý "no sport, no sport" a na to pak vezme auto lítat někde po čertech.
Mluvím jen za sebe, někdo to určitě vidí jinak. Mě nějaká Rally moc neláká, leda tak na čumendu.
-
- Kontaktovat uživatele:
No ovšem není naše chyba že nám nikdo nevysvětlil o co jde a že naše úsudky pak pramení jen z názvu akce. Tak jak to prezentuješ, toho bych se klidně účastnil. Výletuju rád.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tommi taky jsem si předsevzala se zúčastnit..
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tak abych trošku oživila diskuzi...mám lehký nástin programu, víceméně se už měnit nebude,ale dovolte mi i ponechat si pár tajemství,překvapení..
Tak pomaloučku mohu říci..termín 5.června 2010..místo konání..jak už jsem zmínila, Český ráj.
Po dopoledním programu na letištní ploše (na 98% letiště Hoškovice) ..
...programem na letišti myslím "sranda závod",ale také uvítání hosta,a to pana Krčmáře s ATS Servisu,který mi předběžně přislíbil nejenom účast s úžasnou replikou MG 6R4, ale taky možnou účast p.Josefa Srnského st.,tj rally legendou. Pan Srnský se podílí na testování MG, ale na sraz dost možná kluci přivezou rally vůz Ford Focus, nemůžu říct úplně všechno...aby bylo těch překvapení více
Poté spanilá jízda, věřím zase v doprovodu motorkářů...
Po programu na letišti...přesun na hrad ,jehož amfiteátr nám bude celý k dispozici http://vcervinka.superhosting.cz/valecov/valecov.htm tento popis je docela slušný,včetně uvedení fotek amfiteátru..parkování přímo pod hradem na louce... Každým dnem se chystám na další jednání s úřadem obce Boseň...tak přidám fotky,i v zimě je hrad přístupný, přímo na hradě bydlí pan kastelán, celoročně prohlídky..v zimě si zde můžete dát teplý čajík.. Na hradě je v rámci našeho srazu i možnost noční prohlídky..
No a detailní program v amfiteátru se pokusím postupně doupřesnit...
Mám už spoustu věcí rozjednaných...ale pokud by někdo z klubu chtěl angažovat zrovna co se vystoupení živé hudby týká, tak se mi prosím ozvěte... Děkuji.
Dále je tu možnost vyjížďky po okolí kočárem taženým koňmi...http://www.ranchsrbsko.cz/..
...budu se snažit o co nejpestřejší program...
Tak pomaloučku mohu říci..termín 5.června 2010..místo konání..jak už jsem zmínila, Český ráj.
Po dopoledním programu na letištní ploše (na 98% letiště Hoškovice) ..
...programem na letišti myslím "sranda závod",ale také uvítání hosta,a to pana Krčmáře s ATS Servisu,který mi předběžně přislíbil nejenom účast s úžasnou replikou MG 6R4, ale taky možnou účast p.Josefa Srnského st.,tj rally legendou. Pan Srnský se podílí na testování MG, ale na sraz dost možná kluci přivezou rally vůz Ford Focus, nemůžu říct úplně všechno...aby bylo těch překvapení více
Poté spanilá jízda, věřím zase v doprovodu motorkářů...
Po programu na letišti...přesun na hrad ,jehož amfiteátr nám bude celý k dispozici http://vcervinka.superhosting.cz/valecov/valecov.htm tento popis je docela slušný,včetně uvedení fotek amfiteátru..parkování přímo pod hradem na louce... Každým dnem se chystám na další jednání s úřadem obce Boseň...tak přidám fotky,i v zimě je hrad přístupný, přímo na hradě bydlí pan kastelán, celoročně prohlídky..v zimě si zde můžete dát teplý čajík.. Na hradě je v rámci našeho srazu i možnost noční prohlídky..
No a detailní program v amfiteátru se pokusím postupně doupřesnit...
Mám už spoustu věcí rozjednaných...ale pokud by někdo z klubu chtěl angažovat zrovna co se vystoupení živé hudby týká, tak se mi prosím ozvěte... Děkuji.
Dále je tu možnost vyjížďky po okolí kočárem taženým koňmi...http://www.ranchsrbsko.cz/..
...budu se snažit o co nejpestřejší program...
-
- Kontaktovat uživatele:
K tématu přidána anketa.
-
- Kontaktovat uživatele:
Šmánkote to zní dobře... dělám si na 5.6. bubáka do kalenáře!
Snad se dožiju...
Snad se dožiju...
no já nevím co říct. už takhle to je to je perfektní a to je to prý jen nástin když připočítám ty překvapení, tak se asi zblázním nedočkavostí.
Klobouk dolů Welinko:-)
Klobouk dolů Welinko:-)
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji
Kdybyste měl kdokoliv nějaké nápady a připomínky, budu za ně vděčná
Ještě potvrzení účasti Krčmářových z ATS:
Cituji:
..potvrzuji, že se srazu budeme moci účastnit s vozem MG Metro a Ford Focus. Metro bude pilotovat Josef Honců a Ford Focus
bude pilotovat Josef Srnský. Budeme nacvičovat průjezd retardérem a zkusíme informativně maximálku na Metru.
..a zbytek si nechám jako jedno z překvapení
Kdybyste měl kdokoliv nějaké nápady a připomínky, budu za ně vděčná
Ještě potvrzení účasti Krčmářových z ATS:
Cituji:
..potvrzuji, že se srazu budeme moci účastnit s vozem MG Metro a Ford Focus. Metro bude pilotovat Josef Honců a Ford Focus
bude pilotovat Josef Srnský. Budeme nacvičovat průjezd retardérem a zkusíme informativně maximálku na Metru.
..a zbytek si nechám jako jedno z překvapení
-
Jestli budeme zdraví a auto pojede,budeme tam !
Bude nějaké "organizované" ubytování (jako v Mostu a Jičíně), nebo si nocleh každej zajistí sám?
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Keksin píše:Bude nějaké "organizované" ubytování (jako v Mostu a Jičíně), nebo si nocleh každej zajistí sám?
Pokusím se zajistit zase já,jako v Jičíně i v Mostě.
*Somnou taktiez treba ratat!!!Tymto sa pytam planuju ist aj dalsi slovaci?
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
To mně těšííímixal píše:*Somnou taktiez treba ratat!!!Tymto sa pytam planuju ist aj dalsi slovaci?
Zkusím pozvat i zástupce Mini scény, v Mostě byly Miníci neodolatelní
MG 6R4 !!!!!!!!! Já už se nemůžu dočkat !!! Tohle autíčko já prostě miluju!
Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04