Olomoucký tvarůžek IV 14.6.2014.
Re: Olomoucký tvarůžek IV 14.6.2014.
Taky i já se přidávám k velkém poděkováni za parádní sraz. Sešli jsme se v hojném počtu a prohodili spolu několik slov. Musím říct, že jídlo bylo velmi vynikající a porce byla velká. Těším se na další ročník Olomouckého tvarůžku.
Ještě jednou velké DÍKY organizátorovi a všem spolu organizátorům.
Karuzo s rodinnou.
Ještě jednou velké DÍKY organizátorovi a všem spolu organizátorům.
Karuzo s rodinnou.
Dáváme tady pár foteček co se tady podařilo ulovit
http://prexdator.rajce.idnes.cz/Rover_c ... 14_Olomouc
http://prexdator.rajce.idnes.cz/Rover_c ... 14_Olomouc
Rover 75 CDTi r.v. 2005
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Pane prezidente ! Bylo to parádní ! A kolik že tam přijelo Roverů ?
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Prezident Jarda26 píše:... Aut bylo 42 a lidí neúrekom ...
Zdravím účastníky srazu. Já jsem ten s tím modrým MG ZS...Bohužel jsem o srazu nevěděl, ale byl jsem hodně překvapený, když jsem v Lipníku a okolí potkával krásná MG a Rovery Budu tady muset chodit častěji, abych případný další sraz nezmeškal a pokud čas dovolí, rád se přijedu podívat.
Ještě jednou vítej Jsem rád, že ti moje zpráva nakonec sic oklikou došla ... a ještě raději jsem, že bydlíš za kopcem
Tak toto byl náš první tvarůžek a všem se nám to moc líbilo. Rádi jsme poznali další pěkná místa a fajn lidi.
Již při příjezdu do Majetína bylo patrné, že pro místní je ctí nás uvítat u nich v obci. I nám bylo ctí tam zavítat. Překvapení - taneční vystoupení si zaslouží uznání, byť country není moje krevní skupina, ale obecně takovéto aktivity vítám, jelikož tady u nás v "barbarských" východních Čechách nic podobného není.
Jídlo v Hospodě ve stodole vynikající (měli jsme svatební polévku a hovězí guláš s domácím chlebem). Že jsme museli chvíli čekat venku než se uvolní místa vůbec nebylo na škodu, probrali jsme zatím různá témata. Spíš jsem obdivoval obsluhu, že si v tom frmolu okolo svatby a ještě i okolo nás udrželi příjemný výraz ve tváři.
No a konečně jsme se podívali na Helfštýn. Léta jsme jen jezdili okolo a dívali se na něj z dálky ze silnice Lipník - Hranice, ale jaksi nikdy nebyl čas se tam zastavit. Největší devizou je asi výhled z věže. Pěkné i s tím deštěm na začátku a na konci, vlastně dá se říct, že ten déšť to tak nějak umocnil. Ale odjížděli jsme mezi posledními asi pěti a to už zase byla obloha modrá a svítilo sluníčko.
A taky jsem se zase seznámil s pár dalšími členy klubu.
Zdraví a na další setkání se těší
Olson s rodinou
Již při příjezdu do Majetína bylo patrné, že pro místní je ctí nás uvítat u nich v obci. I nám bylo ctí tam zavítat. Překvapení - taneční vystoupení si zaslouží uznání, byť country není moje krevní skupina, ale obecně takovéto aktivity vítám, jelikož tady u nás v "barbarských" východních Čechách nic podobného není.
Jídlo v Hospodě ve stodole vynikající (měli jsme svatební polévku a hovězí guláš s domácím chlebem). Že jsme museli chvíli čekat venku než se uvolní místa vůbec nebylo na škodu, probrali jsme zatím různá témata. Spíš jsem obdivoval obsluhu, že si v tom frmolu okolo svatby a ještě i okolo nás udrželi příjemný výraz ve tváři.
No a konečně jsme se podívali na Helfštýn. Léta jsme jen jezdili okolo a dívali se na něj z dálky ze silnice Lipník - Hranice, ale jaksi nikdy nebyl čas se tam zastavit. Největší devizou je asi výhled z věže. Pěkné i s tím deštěm na začátku a na konci, vlastně dá se říct, že ten déšť to tak nějak umocnil. Ale odjížděli jsme mezi posledními asi pěti a to už zase byla obloha modrá a svítilo sluníčko.
A taky jsem se zase seznámil s pár dalšími členy klubu.
Zdraví a na další setkání se těší
Olson s rodinou
ROVER 75CDT, r.v. 2001, zelená HEW
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
Rád bych se připojil k pochvalám za krásně organizovaný sraz. Strašně se mi líbí jak Roverclub.cz funguje. S pohledu klasického uživatele jsem rád že se na srazu najdou lidé kteří ochotně poradí, vyslyší a pomůžou. Velice děkuji Panu Prezidentovi a Pi.prezidentové za uspořádání krásného srazu s úžasným programem. Budem se těšit na další sraz a doufám že se mi podaří našetřit na opravu mé 416 jelikož po dojetí do Brna začala zlobit spojka a v pondělí už jsem dojel jen tak tak do práce a odstavil auto. Po té jsem nebyl schopen zařadit rychlostní stupeň a auto muselo být odtáhnuto Ještě jednou moc děkujeme a budeme se těšit na další sraz.
Čtyřistašetnáctka s ptákama za oknem
Čtyřistašetnáctka s ptákama za oknem
Rover 75 2.0 V6 r.v. 2001 Průměrná spotřeba kolem 11Litrů
http://rafan1913.rajce.net/Muj_Rover_75
http://rafan1913.rajce.net/Muj_Rover_75
Aha.... tys tam byl taky? ... musíte se hlásit, páč hromadu z vás podle obličeje neznám a nebo si nepamatuju.... je vás strašně moc
Ano Tundo a někteří jsou atypičtí,na které prostě nejde zapomenout.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
přidávám opožděně foto ze srazu http://robik24.rajce.idnes.cz/MG-Rover_ ... _13.6.2014