Příspěvek
od olson » stř čer 18, 2014 20:02
Tak toto byl náš první tvarůžek a všem se nám to moc líbilo. Rádi jsme poznali další pěkná místa a fajn lidi.
Již při příjezdu do Majetína bylo patrné, že pro místní je ctí nás uvítat u nich v obci. I nám bylo ctí tam zavítat. Překvapení - taneční vystoupení si zaslouží uznání, byť country není moje krevní skupina, ale obecně takovéto aktivity vítám, jelikož tady u nás v "barbarských" východních Čechách nic podobného není.
Jídlo v Hospodě ve stodole vynikající (měli jsme svatební polévku a hovězí guláš s domácím chlebem). Že jsme museli chvíli čekat venku než se uvolní místa vůbec nebylo na škodu, probrali jsme zatím různá témata. Spíš jsem obdivoval obsluhu, že si v tom frmolu okolo svatby a ještě i okolo nás udrželi příjemný výraz ve tváři.
No a konečně jsme se podívali na Helfštýn. Léta jsme jen jezdili okolo a dívali se na něj z dálky ze silnice Lipník - Hranice, ale jaksi nikdy nebyl čas se tam zastavit. Největší devizou je asi výhled z věže. Pěkné i s tím deštěm na začátku a na konci, vlastně dá se říct, že ten déšť to tak nějak umocnil. Ale odjížděli jsme mezi posledními asi pěti a to už zase byla obloha modrá a svítilo sluníčko.
A taky jsem se zase seznámil s pár dalšími členy klubu.
Zdraví a na další setkání se těší
Olson s rodinou
ROVER 75CDT, r.v. 2001, zelená HEW
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R