Rover 214 hatchback 1995 XW
Re: Rover 214 hatchback 1995 XW
Jojo, na cívce ten konektor bývá oprskaný, tak je dobré ho ošmirglovat a případně něčím máznout. Taky je potřeba si dát bacha na to, aby ten kabel od cívky šel k rozdělovači tak, aby se nikde nemohl dotknout kostry. Ty levnější kabely pak rády probíjí.
No hele nakonec je teda i možný ze se tam někde jen opřel...:DD pokud by to teda mělo za následek nastartování
Jinak jedna otázka pro pořádek.Kde najdu tažný oko napredku??Pokud tam nějaký teda je..minule jsem ho nemohl najít,ani zavit na něj.

Jinak jedna otázka pro pořádek.Kde najdu tažný oko napredku??Pokud tam nějaký teda je..minule jsem ho nemohl najít,ani zavit na něj.
Když koukneš pod přední nárazník, tak tam je přední nápravnice a na ní je vprostřed navařené oko. Pokud je nárazník špatně slícovaný, nebo nasazený, tak jeho spodní okraj může to oko překrývat...
Supr mrknu se na to díky moc
Posledně jsem ho musel přehlídnout..byla tma a já si neměl čim posvítit 

Tak to opravdu bylo jen kabelem
Nějak zřejmě sál vlhkost,vzal jsem ho na zkoušku domů kde byl v teple a vyschl,po nasazení auto startovalo tak jak má.Zkoušel jsem to 2x
Když tam zůstal přes noc nebo třeba jen pár hodin,nastal problém
Dneska mi přišel nový kabel NGK a vše je v pohodě 

Ahoj hoši
Dneska jsem si udělal výlet tam k vám na druhý konec republiky,konkrétně do Frýdku.Byl jsem tam domluvený s pánem,že se přijedu mrknout na auto,projet se,vyzkoušet a popřípadě koupit.No dopadlo to tak,že jsem si ho odvezl
Dostal zátěžový test nějakých 500 km a obstál,bez problémů jsem dojel.Snad to vydrží i dál
Krátce o autě : R.V.1995,motor K-series 76 kw
Před prodejem vyměněno těsnění pod palicí,těsnění pod víkem ventilů,rozvody,rozdělovač káble atd.Dle slov majitele před necelým rokem dělaná spojka,zadní a střední díl výfuku a přední brzdy.
Auto má trochu víc najeto..cca 220 000 ale celkově vypadá,že se o něj předchozí majitel staral po všech stránkách,tak snad ještě něco vydrží.Podvozek je párádní,jen na D1 mi cosi tlouklo u pravýho kola jako blázen-začalo to tak po 50km cesty,tak nevím jestli to bylo jen slavnou D1 nebo se tam něco stalo-na normální nerozbombardovaný silnice vše OK.
Zítra se snad trochu víc rozepíšu a přidám nějaký fotky.Zkontroluju chladivo a olej.Teďka už se mi nechce,jsem hotovej z cesty

Krátce o autě : R.V.1995,motor K-series 76 kw
Před prodejem vyměněno těsnění pod palicí,těsnění pod víkem ventilů,rozvody,rozdělovač káble atd.Dle slov majitele před necelým rokem dělaná spojka,zadní a střední díl výfuku a přední brzdy.
Auto má trochu víc najeto..cca 220 000 ale celkově vypadá,že se o něj předchozí majitel staral po všech stránkách,tak snad ještě něco vydrží.Podvozek je párádní,jen na D1 mi cosi tlouklo u pravýho kola jako blázen-začalo to tak po 50km cesty,tak nevím jestli to bylo jen slavnou D1 nebo se tam něco stalo-na normální nerozbombardovaný silnice vše OK.
Zítra se snad trochu víc rozepíšu a přidám nějaký fotky.Zkontroluju chladivo a olej.Teďka už se mi nechce,jsem hotovej z cesty

Moc velká gratulace
Jsi opravdu moc velice dobrý blázen tak, jak se patří
Předpokládám že přední čepy řízení, nebo spodní ramena jsou KO... ale to je prd. Vyměň je a jedeš dalších sto táců dál
Jinak motor je tak akorát zajetý 

Předpokládám že přední čepy řízení, nebo spodní ramena jsou KO... ale to je prd. Vyměň je a jedeš dalších sto táců dál

Auto má několik vad ale všechno jsou spíše kosmetické-potom přidám ty fotky

Ahoj,mám spíše administrativní dotaz..když dám auto do depozitu,dá se během toho v případě potřeby odhlásit a ekologicky zlikvidovat ??
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ale v obráceném pořadí. Nejprve ekologicky zlikvidovat, potom s potvrzením o likvidaci odhlásit.
Supr díky !! 

Ještě jedna věc
je nutno žádat o uložení do depozitu v městě kde bylo auto přihlášeno ? V tomhle případě ústí nad labem..nebo to můžu udělat u sebe v Teplicích ?

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Značky musíš ukládat do depozitu tam, kde je auto registrované. Jinde ne.
Oukej tak teď už to je vše,ještě jednou díky