č. 9 ... O kroužek byl žvejknutej a prokapávala mi ven chladící kapalina. Tak jsem se to jal vyměnit sám... doma, na heveru.... nakonec musela ven i ta ocelová trubka, protože na motoru bych do ní domeček s novým kroužkem nenamáčkl... shrnu to asi takto - na celém auto snad není norší věc na montování.... je to tam tak neskutečně pitomě dostupný, že.... když jsem si četl návod v RAVE, kde to bylo popsaný jako ten šroub, ten šroub a ten šroub a je to... tak jsem se fakt musel smát. Že by tam třeba napsali, že je potřeba si třikrát zlomit ruku, aby to člověk z motoru demontoval.... No, já chápu, že tahle věc se řeší na vyndaném motoru, ale když je potřeba opravit takovou kravinu... jako na ten jeden z těch šroubů č. 18 jsem fakt neměl... absolutně jsem nebyl schopný ho tam vrátit, protože je to místo kdesi těsně nahoře pod sáním a dá se k tomu dostat bídně jednou rukou zdola....
Pravda že jsem se zatím na žádném autě s ničím nedrbal jak s tímto.... ale tak mám to místo posilovny - bolí mě snad všechno a opravené to je....
.... do zimy musím stihnout nějak zalátat zadní díl výfuku (jestli se nenaštvu a nedám tam výfuk z Kupéčka.... no a pak musím zavařit prorezlý práh a ten spodní lem pod prahem cely trošku zrepasovat..... kdy to ale budu dělat, to fakt nevím....