nefungují přední mlhovky
-
- Kontaktovat uživatele:
nefungují přední mlhovky
Zdravím pánové,
Mám problém,že mi nefungují po stisku na přístrojovce spínače mlhovek světla. nejde tam proud.Zkoušel jsem zdali není prdlá pojistka... není, zkoušel jsem zdali do pojistky jde proud,nejde. Kde by mohla být chyba, ostatní spínače fungují v pořádku.
Díky za rady,
Mám problém,že mi nefungují po stisku na přístrojovce spínače mlhovek světla. nejde tam proud.Zkoušel jsem zdali není prdlá pojistka... není, zkoušel jsem zdali do pojistky jde proud,nejde. Kde by mohla být chyba, ostatní spínače fungují v pořádku.
Díky za rady,
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefungují přední mlhovky
Spínač?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jakej spínač?
- GeneHawkins
-
- Kontaktovat uživatele:
Problém je,že nejde proud ani ve spínací skřínce,kde jsou pojistky.tak se ptám kde by mohl bejt ještě problém? Mohlo by to být relátkem?
- GeneHawkins
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano je to rover 214i 55KW neboli 75 koníků
- GeneHawkins
Celkem legrační diskuze
Tohle asi pomůže, ne?
.... případně toto, protože od nějakého roku to bylo trošku jinak:
Tohle asi pomůže, ne?
.... případně toto, protože od nějakého roku to bylo trošku jinak:
- GeneHawkins
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejde ani podsvícení mlhovky ani mlhovky, pojistka č.8 a č.20 jsou OK a do konektoru neleze + . Zadní mlhovka podsvícení a mlhovka OK.
je tam někde problemovej konektor??? Měl jsem nějakej čas sundanej středovej panel a konektory volně.
je tam někde problemovej konektor??? Měl jsem nějakej čas sundanej středovej panel a konektory volně.
Postup je hodně jednoduchý....
Koukni na schéma a voltmetrem měř napětí postupně od baterky, přes pojistky k danému spotřebiči - relé. Od relé přes spínač na kostru musíš prozváněčkou a nebo naopak nechat připojený plus voltmetru na napětí a půjdeš od ukostření přes spínač k relé.
Že nejde podsvícení tlačítek může být problém jen prasklých žároviček v tlačítkách - tzn. je potřeba opět měřit.
Jo a mimochodem jsou to pojistky 8 a 31
Koukni na schéma a voltmetrem měř napětí postupně od baterky, přes pojistky k danému spotřebiči - relé. Od relé přes spínač na kostru musíš prozváněčkou a nebo naopak nechat připojený plus voltmetru na napětí a půjdeš od ukostření přes spínač k relé.
Že nejde podsvícení tlačítek může být problém jen prasklých žároviček v tlačítkách - tzn. je potřeba opět měřit.
Jo a mimochodem jsou to pojistky 8 a 31