Zdravím.Hledal jsem a nenašel téma na můj problém.
Když je studený motor,tak se při zařazení rozsvítí zpátečky,za tepla nesvítí.Prosím,kde se nachází a dostanu se tam bez zvedáku?Je to 45 diesel-nejspíš ho vyměním a bude klid...Díky za odpovědi.
Nesvítí zpátečka
Re: Nesvítí zpátečka
Podařilo se nějak vyřešit? Případně dokázal jsi bez zvedáku? Mám stejný problém.
No, to je trošku vtipná závada
To se ty světla sepnou při jakékoli zařazené rychlosti? Nebo třeba po té, co jsi stál a auto vychládlo se zařazenou zpátečkou? Musí tam být ještě najké další okolnosti a souvislosti, které tu nepadly 
V Manuálu:
Reverse Lamps
When the ignition switch is in position ’II’, battery power is fed to fuse 15 in the
passenger compartment fuse box. With reverse gear selected, power from fuse
15 is fed on the G/Y wire (manual gearbox), or Y wire (automatic gearbox),
through the closed contacts of the reverse lamp switch to both reversing lamps.
The reverse lamp switch is fitted to the manual gearbox and to the selector
quadrant on automatic transmission models. Earth returns for the lamps are on
B wires.

V Manuálu:
Reverse Lamps
When the ignition switch is in position ’II’, battery power is fed to fuse 15 in the
passenger compartment fuse box. With reverse gear selected, power from fuse
15 is fed on the G/Y wire (manual gearbox), or Y wire (automatic gearbox),
through the closed contacts of the reverse lamp switch to both reversing lamps.
The reverse lamp switch is fitted to the manual gearbox and to the selector
quadrant on automatic transmission models. Earth returns for the lamps are on
B wires.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Chápu to tak, že se mu couvací světla rozsvítí jen po nastartování studeného auta. Když pak zařadí zpátečku, až je motor zahřátý, tak se světla nerozsvítí.
Viděl bych to na šotka v elektrice, nějaký studeňák nebo tak něco. Jak se to zahřeje, přestane to vést proud. Mohla by to být i špatná kostra. Bez proměření a vyzkoušení se to neobejde.
Viděl bych to na šotka v elektrice, nějaký studeňák nebo tak něco. Jak se to zahřeje, přestane to vést proud. Mohla by to být i špatná kostra. Bez proměření a vyzkoušení se to neobejde.